Ingredientul care îl transformă într-un bărbat irezistibil

Ne place atunci când un bărbat își alege parfumul în funcție de personalitatea sa. Ne place și mai mult atunci când el lasă în urmă o poveste, o senzație sau clipă intensă de visare. Iar la finalul unei zile agitate sau după un antrenament intens la sală, n-ai cum să nu-l admiri când el încă își păstrează vitalitatea.

Pentru un astfel de bărbat, a fost concepută noua gamă Ginepro Nero de la L’Erbolario, care folosește ienupărul ca ingredient de bază al produselor. Ienupărul emană un parfum cu o infinită energie vitală ce îi conferă masculinitate, fiind exact ceea ce îl va binedispune și îl va ține în mișcare întreaga zi. Astfel, gama Ginepro Nero seduce prin intensitate, forță și senzualitate și se potrivește bărbaților hotărâți și naturali.

Parfumul  surprinde perfect caracterul masculin al bărbatului cu un stil de viață alert, care nu are timp de pierdut și nici nu se mulțumește cu puțin. Notele de bază sunt patchouli, vetiver, rășină benzoică și lichen, peste care sunt așezate note de mijloc precum boabe de ienupar, piper roz și cedru. Pentru o armonie desăvârșită, parfumul este completat de notele de vârf, ce includ portocală amăruie, elemi, bergamot și grepfrut.

Pentru un grooming kit complet, gama include şi şampon energizant pentru duş, spumă de ras energizantă, loţiune deodorantă energizantă şi săpun parfumat.

Produsele din gama Black Juniper au fost testate dermatologic și nu conțin parabeni,  conservanți, surse de gluten, uleiuri minerale, silicon, săruri de aluminiu, SLS și SLES. De aceea, sunt potrivite chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Gama întreagă de produse L’Erbolario este disponibilă în farmaciile Sensiblu.

Foto: hepta.ro