Inflație de bebeluși în pandemie: Elon Musk a devenit tată pentru a șasea oară

elon musk

La 48 de ani, unul dintre cei mai controversați afaceriști și oameni de știință din lume, Elon Musk, a devenit tată pentru a șasea oară. Iubita lui, artista canadiană Grimes, a adus ieri pe lume un băiețel.

Elon Musk a devenit pentru a șasea oară tatăl unui băiețel, născut ieri de partenera lui din ultimii doi ani, pe numele de scenă Grimes, în vârstă de 32 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de proaspătul tată pe Twitter, unde Musk a publicat o fotografie cu nou-născutul și a scris: ”Mama și copilul sunt bine”.

elon musk tata

La întrebările fanilor despre numele pe care îl va purta urmașul său, Elon Musk a precizat că pe micuț îl va chema X Æ A-12 Musk, fără să se știe încă dacă este  o glumă sau chiar acesta va fi numele copilului, pentru că Musk este recunoscut pentru extravaganța sa. În plus, partenera lui spunea înainte de naștere că va lăsa copilul să decidă ce sexualitate va avea. Mogulul tehnologiei, fondatorul SpaceX și CEO-ul Tesla mai are cinci fii dintr-o căsătorie anterioară, dar primul lui copil, Nevada, a murit la zece săptămâni, din cauza sindromului morții subite la nou-născuți.

elon musk grimes

Elon Musk și Grimes, la Met Gala, în 2018 

Elon Musk și Grimes au o relație de doi ani, iar anunțul sarcinii a fost făcut în luna ianuare a acestui an, după ce Grimes, pe numele adevărat Claire Elise Boucher, a publicat pe Instagram o fotografie nud, în care sarcina este evidentă. Grimes este o cântăreață canadiană excentrică, exact ca și partenerul ei, pe care l-a cunoscut via Twitter.

View this post on Instagram

Censored for insta haha – almost got away w it 😮

A post shared by ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ (@grimes) on

Elon Musk și-a cunoscut prima soție, pe Justine Wilson, în timpul studenției la Queen’s University din Ontario, Canada. Musk a fost căsătorit cu Justine Wilson între 2000 și 2008. După moartea primului lor copil, cei doi au mai avut încă cinci fii, adusi pe lume în urma procedurii de fertilizare in vitro – cei doi au avut gemeni în 2004 și tripleți în 2006. În urma divorțului, Elon Musk și Justine împart custodia copiilor. În 2010, Musk s-a căsătorit cu actrița britanică Tallulah Riley, de care s-a despărțit în 2012 și cu care s-a recăsătorit în 2013. În 2014, Elon Musk a înaintat din nou actele de divorț, dar procedura a fost întreruptă până în 2016, când cuplul a divorțat pentru a doua oară. Apoi, antreprenorul și omul de știință a început o relație cu actrița Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, dar legătura lor n-a durat decât un an, din cauza programului lor încărcat.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle