Încă un bebeluș în Familia Regală Britanică

printesa eugenie insarcinata

La doi ani de la căsătorie, Prințesa Eugenie (30 de ani) și soțul ei, Jack Brooksbank (34 de ani) au anunțat că așteaptă primul lor copil, care se va naște la începutul lui 2021.

Anunțul a afost făcut pe conturile de social media ale familiei regale britanice: ”Ducele de York și Sarah, Ducesă de York, Dl și Dna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați la aflarea veștii.”

printesa eugenie insarcinata

De asemenea, viitoarea mamă a publicat o fotografie pe Instagram cu o pereche de botoșei lângă care a scris ”Jack și cu mine suntem atât de nerăbdători pentru începutul anului 2021…”

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elizabeta a II-a, s-a căsătorit în octombrie 2018 la Capela St George de la Castelul Windsor, în același loc în care a avut cununia și vărul ei, Prințul Harry.

printesa eugenie insarcinata

Acesta va fi primul nepot al Prințului Andrew și al Ducesei de York. Fiica lor cea mare, Beatrice, care s-a căsătorit la mijlocul verii la Capela Regală de la Windsor, nu are copii încă, dar este mama vitregă a fiului soțului ei, Edoardo Mapelli Mozzi.

Prințesa Eugenie lucrează la galeria de artă Hauser&Wirth din Londra, unde este director, dar se ocupă și de numeroase proiecte caritabile.

Categorii Lifestyle