Încă un bebeluș în familia regală britanică. Prințesa Eugenie a născut

printesa eugenie bebelus

Prințesa Eugenie (30 de ani), nepoata Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, a adus ieri pe lume un băiețel la maternitatea Portland din Londra, în același loc în care a născut și Meghan Markle în urmă cu doi ani.

Alături de Prințesa Eugenie s-a aflat soțul ei, Jack Brooksbank, cu care e căsătorită de trei ani. Prințesa Eugenie, fiica Ducesei de York, Sarah Ferguson, și a Prințului Andrew, fiul Reginei, a devenit pentru prima dată mamă. Numele bebelușului nu a fost încă anunțat, dar acesta a avut aproxmativ 3,6 kilograme la naștere și, atât el cât și mama lui se află într-o stare foarte bună, a anunțat casa regală britanică.

Fiul Prințesei Eugenie este al nouălea strănepot al Reginei Elizabeta și se află pe poziția a 11-a în ordinea succesiunii la tron. Comunicatul emis de casa regală mai spune că Regina, părintii tinerei mame și socrii ei sunt încântați de aflarea veștii.

printesa eugenie bebelus

Băiețelul Prințesei Eugenie și al lui Jack Brooksbank nu este singurul bebeluș așteptat în familia regală anul acesta. Zara Tindall, nepoata Reginei Elizabeta, fiica Prințesei Anne, va naște cel de-al treilea copil la vară, iar Regina Elizabeta va ajunge astfel la 10 strănepoți.

Conform pariurilor care circulă în presa britanică, Prințesa Eugenie ar putea să-și boteze copilul cu numele de Arthur, Thomas sau Victor.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle