Încă trei companii private se implică în lupta împotriva Coronavisului

Un număr tot mai mare de companii și persoane fizice din mediul privat își unesc forțele și donează sume importante sau produse pentru a ajuta la ținerea în frâu a răspândirii noului coronavirus pe teritoriul României.

Grupul H&M va furniza echipamente de protecție pentru spitale

Pentru a contribui la combaterea efectelor răspândite de pandemia COVID-19, Grupul H&M își pune la dispoziție lanțul său de aprovizionare pentru producerea echipamentelor individuale de protecție destinate spitalelor și personalului din domeniul sănătății.

Grupul H&M va utiliza capacitatea lanțului său de aprovizionare, inclusiv operațiunile sale logistice și de achiziție pe scară largă, pentru a începe livrarea cât mai curând posibil. Echipele lanțului de aprovizionare ale companiei susțin colectiv inițiativa de a sprijini țările și comunitățile din întreaga lume.

În urma adresării către UE a Helenei Helmersson, CEO H&M, pentru a înțelege nevoile existente și pentru a oferi ajutorul companiei, Grupul H&M a demarat imediat pregătirea producției de echipamente individuale de protecție pentru spitale și personalul din domeniul sănătății.

Brandul Filip Cezar se implică în lupta anti Covid-19 și produce în regim de urgență măști și combinezoane pentru medicii din spitalele de boli infecțioase!

Casa de modă Filip Cezar oprește producția de costume pentru bărbați și produce în regim de urgență măști, combinezoane și halate, pe care le donează cadrelor medicale care tratează bolnavii de Coronavirus. ”Acum, siguranța e mai presus de eleganță!”

Filip Cezar se implică activ în lupta împotriva noului virus Covid-19. Casa de modă a oprit temporar producția costumelor de ceremonie și business pentru domni, și a început producția în regim de urgență de măști, combinezoane, halate și cearșafuri pentru spitalele și cadrele medicale care tratează bolnavii de Coronavirus. Toate produsele confecționate din resurse proprii vor fi donate.

Am construit întotdeauna momente magice clienților Filip Cezar: fie că i-am îmbrăcat pentru cele mai importante evenimente din viața lor, fie că i-am făcut să arate impecabil la întâlnirea de business care le-a schimbat viața. Astăzi am decis că mai presus de eleganță stă siguranța tuturor românilor și pentru moment am oprit producția de costume bespoke. Ținând cont de contextul actual, am decis să ne implicăm activ în sprijinirea luptei împotriva virusului Covid-19 și am început producția, în sistem de urgență, de echipamente de utilitate medicală, atât de necesare celor care sunt expuși în această perioadă.”, a spus Filip Cezar, owner-ul brand-ului.

Brandul va executa kit-uri de protecție și pentru jurnaliștii care sunt nevoiți să se expună pericolelor răspândirii noului virus, celor care transmit informații de ultimă oră, de pe teren, și încearcă să aducă informații relevante în casele românilor.

Unicredit Bank donează 120.000 euro pentru achiziția de aparate de ventilație.

În contextul stării naționale de urgență generată de pandemia COVID-19, UniCredit Bank donează 120.000 euro către Asociația Zi de Bine pentru achiziția a două aparate de ventilație mecanică de înaltă performanță și pentru acoperirea altor nevoi medicale.

Cele două aparate de ventilație mecanică vor fi distribuite de asociație către două spitale, în funcție de nevoi. Acestea vor putea fi folosite pe termen lung în tratamentul pacienților cu insuficiență respiratorie acută. În plus, donația făcută de UniCredit Bank va acoperi și alte nevoi medicale generate de pandemia COVID-19, așa cum vor fi identificate împreună cu spitalele, anunță banca.

Categorii Lifestyle