Înca o vedetă care are Coronavirus. Bond Girl, infectată cu COVID-19

olga kurylenko coronavirus

Încă o vedetă a căzut victimă Coronavirusului. Actrița Olga Kurylenko, cea care a intrepretat un rol de Bond Girl într-una dintre producțiile seriei – Quantum of Solace (2008) – a anunțat duminică seara, printr-o postare pe Instagram, că fost testată pozitiv cu Coronavirus. Actrița în vârstă de 40 de ani a povestit că a început să aibă simptome încă de acum o săptămână, simptome care au inclus stări de oboseală și febră, și a adăugat că în prezent se află în carantină, acasă.

Febra și oboseala sunt simtpomele principale. Aveți grijă de voi și luați în serios această boală! Pentru a scădea temperatura, mi s-a spus să iau paracetamol, ceea ce și fac. Asta e tot, nimic mai mult. Desigur, iau vitamine și mănânc usturoi, pentru sistemul imunitar. Mă hidratez, beau apă cu lămâie, asta e tot”, a povestit actrița.

Olga Kurylenko a interpretat rolul agentului secret bolivian Camilla Montes în producția James Bond – Quantum of Solace din 2008,  alături de Daniel Craig. Actrița de origine ucraineană a trebuit atunci să urmeze cursuri pentru modificarea accentului său este-european într-unul cu rezonanță spaniolă pentru a intra cât mai bine în pielea personajului.

olga kurylenko coronavirus

Daiel Craig și Olga Kurylenko 

Olga Kurylenko s-a născut la Berdeansk, în Ucraina, dar acum are cetățenie franceză și locuiește de zece ani la Londra.

Printre celebritățile care au căzut pradă virusului pandemic se mai numără Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, Sophie Trudeau, soția premierului canadian – Justin Trudeau, fotbalistul Chelsea – Callum Hudson-Odoi, antrenorul de la Arsenal, Mikel Arteta, și baschetbalistul NBA Rudy Gobert.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle