In The Lime Light (VIDEO)


Hey, Alisters,

Într-un București tot mai aglomerat și mai ”pe repede înainte”, traficul a devenit un factor de stres care face deplasarea și rezolvarea task-urilor o misiune aproape imposibilă. Cred că știți cu toții le ce ne referim.

În tot acest haos urban, Lime a venit ca o gură de aer pe două roți 🙂 și, pe lângă că e mega fun, ne-a permis să ne mai bucurăm de zilele însorite din această toamnă și să petrecem cât mai mult în aer liber.

Dar cum Bucureștiul nu este singurul oraș în care ritmul alert face legea, am invitat-o pe Landiana (Feeric Fashion week) să ne povestească despre experiența ei de la Paris, acolo unde Lime a purtat-o de la o prezentare la alta, în cel mai cool, fun și rapid mod cu putință. Unde mai pui că nici n-a trebuit să renunțe la tocuri, sau să compromită vreun outfit.

Despre fashion, trenduri și stil de viață sustenabil, sau despre cum i se pare Bucureștiul adoptiv, vă spune Landiana în video de mai sus!

Propun ca pe data viitoare să ne spuneți cum a fost experiența voastră cu Lime, iar dacă nu ați încercat încă, acum e momentul, pentru că toți userii noi au prima cursă gratuit dacă folosesc codul LIMEINSTYLE2019.🙂

#LimeInStyle!

Categorii Video