Video – In The Sport Light – Corina Caragea ne spune secretul siluetei sale

Hello, Alisters!

Azi e rândul meu să mă răsfăț și cel mai bun mod de a face asta este… ați ghicit! – un prânz absolut delicios (și păcătos) într-o companie frumoasă. Invitata mea de azi este Corina Caragea, cu care am făcut o adevărată călătorie culinară, prin cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. De la vită argentiniană, burger, cartofi prăjiți, sushi…și terminând cu cel mai bun desert – Milojas, am ”bifat” câteva continente. Dar pentru că cineva trebuie să și ”plătească” pentru aceste excese, Raluca a făcut sport pe măsură.

Pentru că este pasionată de călătorii, am vrut să aflu de la Corina care este secretul siluetei ei, pentru că, nu-i așa?!, atunci când schimbi des avioane și fusuri orare, parcă ești mai predispus să mănânci lucruri mai puțin sănătoase.
Corina mi-a mărturisit că, oriunde călătorește, îi place să încerce mâncăruri noi și că în vacanțe nu se abține de la nimic. În schimb, atunci când se întoarce acasă își plătește ”păcatele” la sala de sport, unde ajunge de 3-4 ori pe săptămănă și apelează la un antrenor personal.

Azi, însă, putem mânca liniștite toate bunătățile pe care le-am comandat, pentru că de arsul caloriilor se ocupă Raluca. Astfel, pentru a da jos burgerul, steak-ul de vită, cartofii prăjiți și desertul, Raluca a început cu o tură de 6 km de mers alert. Apoi, a făcut un circuit format din 6 tipuri de exerciții, în care fiecare exercițiu se execută timp de 20 de secunde, fără pauze între ele. Genuflexiuni cu săritură, alergare cu genunchii la piept, fandări cu săritură..sunt doar căteva dintre exercițiile pe care Ralu le-a inclus in antrenamentul ei de tip HIIT (high intensity interval training).
Pentru a fi cu adevărat eficient, circuitul făcut de ea trebuie repetat de 2 ori.

Pentru că nu puteam să plec de la Argentine Steak and Sushi fără să-i ”prezint” Corinei desertul meu preferat, ne-am încheiat aventura culinară cu Milojas, o prăjitură senzațională cu cremă de vanilie și dulce de leche. Pentru minunăția asta de desert, Raluca și-a încheiat antrenamentul cu încă 3 km de alergare.

Astfel de zile sunt, însă, excepții pentru că, de cele mai multe ori, avem grijă să nu facem excese și să compensăm prin sport micile bucurii cu care ne răsfățăm.

Echilibrul este, deci, secretul siluetei și al unui stil de viață sănătos.

Mulțumim, Argentine Steak and Sushi, pentru locație și mâncarea delicioasă!

Categorii Video