In The Sport Light – pe pârtie

Hey Alisters!

Am vrut să profităm de puținele zile cu zăpadă din iarna asta capricioasă așa că ne-am echipat, am urcat în mașină și am fugit la munte. Dacă în episodul trecut v-am arătat de unde ne-am ales echipamentele de snowboarding și ski, a venit momentul să vă prezentăm rutina noastră de îngrijire în zilele reci. Pentru că și pe pârtie trebuie să strălucim, nu-i așa?! 🙂

Am avut noroc cu prietenii de la Sephora, pe care ne putem baza mereu atunci când vine vorba de produse cosmetice. De data asta am făcut o selecție de produse perfecte pentru luat în bagajul de munte: de la serumuri ușor de aplicat, la crema de mâini care n-are cum să lipsească din buzunar nici măcar pe pârtie, la măști termice, ideale pentru sesiunea de răsfăț aprés ski/snowboarding. 

Cuvântul de bază: hidratare!

Atât eu, cât și Raluca, suntem atente să ne hitradăm și să ne protejăm pielea înainte de a ieși pe pârtie, pentru ca frigul să nu ne afecteze prea tare tenul. Crema cu protecție solară e un must și ea, iar pe pârtie nu ne lipsește crema de mâini, care face duo ideal cu un lip balm hrănitor.

După câteva coborâri și o bine-meritată oprire la Powder aprés ski, ne-am întors la hotel pentru o sesiune de răsfăț à la carte :) Din meniu n-au lipsit măștile cu efect termic pentru față și mâini, sau chiar măști pentru buze, crema reparatoare special concepută pentru zilele friguroase și…multe alte produse pentru îngrijirea corpului.

Multumim Elexus Sinaia, pentru găzduire.

Categorii Video