Video – In The Sport Light – Christmas Edition

Pentru că ziua de Crăciun se petrece cel mai frumos în familie, azi am invitat și noi familia A List Magazine la masă. Cei de la Florăria Iris ne-au ajutat cu decorul, eu și Raluca ne-am pregătit cu multe feluri de mâncare tradițională – friptură, salată de vinete, sarmale, covrigi și cozonaci, iar Andreea a gătit  faimoasa ei tartă cu praz. Adică tot ce trebuie pentru o masă de Crăciun ca la carte.

Cu toate că ne-am dat silința să pregătim cele mai gustoase preparate pentru familia A List, știm că fiecare dintre noi are un fel preferat pe care îl mănâncă de Crăciun, fie că e vorba despre cozonacul mamei, tarta cu lămâie preparată de bunica, chiftele sau sarmale…

Chiar dacă e sărbătoare, nu trebuie să uităm că suntem la o emisiune de sport și lifestyle și, fiind curioase din fire,  l-am rugat pe fiecare dintre membrii echipei A List să ne spună ce ”măsuri” ia pentru a da jos caloriile pe care le conține mâncarea sa preferată de Crăciun.

Că în redacția A List sunt oameni super amuzanți nu mai e un secret de mult, dar azi au reușit să ne surprindă și pe noi cu răspunsurile lor. De la clasicul ”de luni, de pe 1, merg la sală” la cei mai fericiți care nu trebuie să facă NIMIC pentru a da jos ce au acumulat de sărbători, echipa ne-a dat cele mai variate (și neașteptate) răspunsuri 🙂 În plus, am aflat că sunt și foarte buni colindători.

Așa că, pentru o porție sănătoasă de râs, te invităm  să urmărești video de mai sus. Pentru că râsul nu se pune, ba chiar te ajută să arzi calorii.

Crăciun fericit!

Mulțumim, Florăria  Iris, pentru locația ca-n povești!

Categorii Video