În spatele camerei cu Alina Eremia: din culisele shootingului din revistă (video)

Când ești pe un set, la un shooting, orele trec mai ușor, mai greu, câteodată ai timpi morți când make-up artistul sau hairstylistul găsește cea mai bună formulă pentru imaginea celei care urmează să fie fotografiată, uneori orele zboară ca gândul când buna-dispoziție e prezentă nonstop. Pe setul (albastru, cum altfel?!) cu vedeta pop Alina Eremia n-am avut însă nici un moment de plictiseală. Am dansat, ne-am distrat și… am filmat ședința foto pe care o puteți vedea, cu totul, în numărul 14 al revistei A List Magazine.

Răsfoiește revista online, AICI, ca să citești interviul cu artista.

Unde mai poți găsi revista , dacă perioada de carantină generală va trece (noi așa sperăm!) – AICI. 

Ești curioasă să afli mai multe despre vedeta ta preferată? Noi știm prea bine asta: cântă și dansează ca o furtună blondă. Și, indiferent dacă o vedem în cele mai recente clipuri, dacă îi ascultăm ultimul single la radio, o admirăm pe un set între niște instalații artistice extrem de interesante sau dacă citim despre cum se implică, cu seriozitate, în acțiunile Salvați Copiii, pe Alina Eremia ne-o închipuim mereu cu zâmbetul pe buze. Un zâmbet care ne-a molipsit mereu. Cu multe good vibes la pachet.

Fotograf: Andreea Goia. Stilist: Rovena Andrei. Interviu de Alina Aliman.
Make-up: Edith Radu-Mihaiciuc. Hairstyle: Adonis Enache. 

Mulțumim galeriei Halucinarium (www.halucinarium.ro) pentru sprijinul acordat. Instalația Insatiable Machines – Body Responsive Installations Feeding on Humans este solo show-ul artistului Saint Machine, curatoriat de Carmen Casiuc.

Categorii Lifestyle

Categorii Video