În sfârșit, împreună! Smiley și Delia își spun ”Ne vedem noi”

Smiley și Delia lansează piesa „Ne vedem noi”, cea mai așteptată colaborare din muzica pop româneasca a ultimilor ani, o colaborare născută în carantină.

Smiley a compus piesa ”Ne vedem noi” la începutul pandemiei, când se autoizolase în casă, alături de o parte dintre colegii săi de la HahaHa Production. Apoi, a decis că aceasta melodie va suna cel mai bine alături de vocea Deliei și astfel a luat naștere cea mai așteptată colaborare muzicală româneasca.

smiley delia

”Abia după ce am terminat de compus ”Ne vedem noi” am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un „el” și o „ea” și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia. Știu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesa potrivită. Abia după ce am compus și am înregistrat „Ne vedem noi” am simțit că este o piesă pentru noi doi. Pur și simplu mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei”, povestește Smiley.

smiley delia

Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parca îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldură în sufletele tuturor”, declară Delia.