În februarie, descoperă magia teatrului!

„Februarie se vede rotund ca o lună plină. 22 de evenimente în 28 de zile. Cea mai scurtă lună a anului are concerte noi și chiar un spectacol în premieră. V-am promis un an bogat și încercăm să ne ținem de cuvânt. Avem și de dragoste câte ceva. Cam tot ce se face în luna Făurar”, spun Andreea si Andrei Grosu, regizori și fondatori UNTEATRU.

Dintre spectacolele și concertele UNTEATRU din această lună plină de emoții, recomandăm:

Lumea dinăuntru, de John Elsom – premieră – cu Valentina Zaharia, regia Catinca Drăgănescu.

„Citind povestirile lui John Elsom, m-a cuprins o stare de neliniște și disconfort interior. A fost ca un duș rece care m-a trezit la realitate pentru că am descoperit în textele lui întrebări incomode de care și eu la rândul meu fug”, a declarat Catinca Drăgănescu.

Molly Sweeney (foto sus), de Brian Friel – premieră – un spectacol de Sânziana Stoican, care vorbeşte despre frumuseţea imperfecţiunii, despre cum obsesia pentru mai bine poate distruge şi care pune realitatea înconjurătoare sub semnul întrebării. Mihaela Trofimov face un rol excepţional, fiind prezentă pe scenă alături de maestrul Constantin Cojocaru şi Liviu Pintileasa.

Concert Ad Hoc: trupă românească cu un sound inedit și atitudine! Pe 4 februarie, în spațiul barului UNTEATRU.

În plus, cele mai apreciate spectacole UNTEATRU revin pentru a scoate iubitorii de teatru din casă: La ţigănci, The Sunset Limited, Vandalul, Frumoasă călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt, de Matei Vişniec.
La începutul lunii, Ada Milea, Dorina Chiriac, Alex Bogdan şi Radu Bânzaru ne aduc Apolodor după Gellu Naum, Lucia revine în concert pe 11 februarie, iar pe 18 februarie, Ada Milea îl are alături pe Bobo Burlăcianu pentru Concert’n Bucureşti. Încheiem luna cu Alex Ştefănescu în Ziua Necunostinței, o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop şi multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde despre dragoste, visuri și viață.

Detalii despre toate spectacolele, concertele şi bilete online aici.

Foto: Elena Corbu

Categorii Lifestyle