În ciuda tensiunilor, Prințul William și Prințul Harry vor petrece împreună Crăciunul

printul william harry

Zilele acestea circulă pe Internet zvonuri că Prințul William și Prințul Harry nu mai au relația de prietenie pe care obișnuiau să o aibă, ba chiar mai mult, acesta este și unul dintre motivele pentru care Ducii de Sussex vor să se mute de la Palat. Însă lucrurile par să-și urmeze cursul firesc pentru cei doi frați.

Există în familia regală britanică tradiția ca toți membrii să se reunească de Crăciun la Sandringham, unde Regina organizează an de an programul de Sărbători pentru toți fii, nepoții și strănepoții ei – excepție făcând anul trecut când Prințul William, Kate Middleton și Ducii de Sussex au petrecut separat Crăciunul, la Anmer Hall. Deși anul acesta se credea că în urma tensiunilor cele două cupluri nu vor petrece împreună, aflăm că, dimpotrivă, Ducii de Cambridge și de Sussex vor fi prezenți la reședința din Norfolk a Reginei Elisabeta a II-a, unde li se va alătura și mama lui Meghan, Doria Ragland.

Mai mult, apropiați ai cuplului, au declarat pentru revista People că familiile se înțeleg bine, iar cei doi frați sunt în continuare foarte apropiați.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle