În ce constă dieta de întreținere pe care o urmează Bella Hadid

bella hadid dieta

Bella Hadid (24 de ani) este una dintre cele mai apreciate supermodele din industria modei. Este sora mai mică a celebrei Gigi Hadid și este nelipsită de pe catwalk-urile de prezentare și din campaniile publicitare ale celor mai cunoscute branduri de modă – Versace, Fendi, Alberta Feretti, Max Mara, Bottega Veneta, Chanel etc. Iată care este dieta de întreținere pe care o urmează celebrul model. 

Bella Hadid este cunoscută și pentru multiplele operații estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, pentru a scăpa de complexul de rățușca cea urâtă. Supermodelul a făcut intervenții doar la nivelul feței, deoarece a moștenit un corp armoions ca și sora ei, de la mama lor, fostul model olandez, Yolanda Hadid.

Totuși, Bella, în ciuda moștenirii genetice favorabile, are grijă de silueta ei, pe care o întreține cu mult sport și cu o dietă atent concepută pentru a nu pune nici măcar un gram în plus.

Iată la ce metode de alimentație și de sport apelează Bella Hadid pentru a-și păstra formele aproape perfecte, datorită cărora câștigă milioane de dolari anual.

Bella Hadid face câteva ore de sport zilnic, care constau în clase de box, cu sesiuni cardio, exerciții de tonifierea feselor și a abdomenului. În ceea ce privește dieta, modelul urmeaza o alimentație bazată pe principii sănătoase, impuse de mama ei, dar recunoaște că își face poftele din când în când cu paste, pizza și cu mese ocazionale la restaurant.

bella hadid dieta

Bella Hadid a recunoscut că, după o perioadă lungă de regim, nu mai ține cont de calorii, iar carbohidrații sunt componenta principală a meselor ei. Vedeta a povestit cum, după încheierea fiecarui show Victoria s Secret, dădea iama în hamburgeri, cartofi prajiți și brânză la grătar. Totuși, când are în derulare contracte importante, în care trebuie să arate impecabil, nu se abate de la o dietă mai ordonată.

De obicei, micul dejun constă dintr-un sandviș cu ou și un covrig. Odată, am încercat să aleg varianta de produse de patiserie fără gluten, dar nu mi-au plăcut.” Modelul a adăugat ca e imperios necesar să respecte orele de masă, deoarece are o glicemie scăzută, iar când are mult de muncă, trebuie să aibă grijă să se hrănească corespunzător.

bella hadid dieta

La prânz, aleg de obicei somon sau pui, cu legume sau paste. Prefer o masă bogată în proteine, ca să-mi prelungesc cât mai mult senzația de sațietate. Dacă mănânc o masă hipercalorică, mi se face somn și nu mă simt bine cu burta plină. Beau multe sucuri proaspete și mai iau câte un shot de ghimbir. Sunt o mare băutoare de cafea și până la mijlocul zilei, deja am băut trei espresso-uri.”

Bella Hadid mai povestește că preferă sa-și pregătească singură cina, mai ales când are timp liber, iar când e ocupată, comandă mâncare. ”Obișnuiam să-mi gătesc cina în fiecare seară, dar când am de lucru, comand mâncare, iar cel mai des aleg frunze de kale sotate.”

bella hadid dieta

Modelul șie că sesiunile de sport intense au nevoie de susținerea unor mese care să-i asigure doza de energie necesară și are mereu la îndemână gustări, înainte și după sport. ”Beau câte un smoothie, un suc sau o băutură bazată pe proteine cu 30 de minute înainte de sesiunea de exerciții fizice. După sport, mănânc o gustare proteică, precum pui cu orez integral. Este alegerea ideală pentru a întări masa musculară și pentru a maximiza efectul sesiunii de sport.”

Bella Hadid mai spune că este adepta sesiunilor de antrenament intense, unde se implică deplin și adauga că yoga sau alte exerciții pasive nu sunt pe gustul ei. ”Yoga îți oferă calm, este o modalitate minunată de relaxare și destretching, dar eu, când merg la sală, vreau să fiu solicitată la maximum și aleg cele mai grele antrenamente”, a mai spus Bella. Nu există antrenament mai scurt de două ore pentru celebrul model, care mai spune că nu se poate antrena cu oricine și merge întotdeauna la instructorul ei, Rob Piela, care i-a conceput un program special, cu exerciții alternative de cardio și de forță.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle