În armonie cu tine: L’Occitane Harmonie Divine

corsica

Recunosc: sunt o iubitoare de mare și de soare. Întotdeauna am crezut că orice imperfecțiune a tenului, orice culoare nepotrivită a părului, orice stres sau supărare va dispărea, ca prin farmec, cu doar cun strop de… soare și mare. Stresul n-a dispărut întotdeauna, dar cu siguranță pielea un pic sărutată de soare și șuvițele cu aspect de beach hair mi-au redat mereu buna dispoziție. Așadar, n-am putut rămâne indiferentă la lansarea celei mai interesante game de până acum din portofoliul L’Occitane, Harmonie Divine.

Oricât de mult ar avansa știința și oricât de SF ar suna unele ingrediente, natura va avea mereu ultimul cuvânt în ceea ce privește industria frumuseții. Pentru că nici un compus sintetic nu va egala vreodată beneficiile mării, puterea binefăcătoare a razelor soarelui și uleiurile esențiale extrase din plante miraculoase. Și L’Occitane a găsit combinația perfectă între toate acestea în Corsica. Denumită și Insula Frumuseții, Corsica contopește două ingrediente prețioase: unul se găsește pe dealurile înalte ale insulei – floarea de Immortelle Millésimée, iar altul este scufundat în apele pure ale Mediteranei – alga Jania Rubens. Este prima dată când ambele ingrediente sunt folosite împreună într-o formulă de îngrijire.

harmonie-divine

De ce aceste ingrediente? 

Floarea aurie de Immortelle este ingredientul-cheie al produselor anti-ageing L’Occitane (pentru că se ofilește niciodată), iar uleiul esențial Immortelle Millésimée este extras doar din 10% din culturile organice de Immortelle, necesitând îngrijire specială, condiții climatice ideale și un proces de recoltare și distilare optim pentru păstrarea concentrației de molecule active.
Jania Rubens este o algă roșie de dimensiuni mici, fiind specială tocmai prin faptul că ea crește foarte încet (3-5 centimetri în 3 ani), având o putere extraordinară de a se regenera veșnic. Extractul obținut din Jania Rubens are o eficacitate dovedită asupra colagenului și al procesului de lipoliză, ce stimulează și completează eficacitatea uleiului esențial de Immortelle asupra ridurilor, texturii pielii și conturului feței.

Ce produse găsim în gamă? 

Harmonie Divine Serum – este cel mai concentrat ser creat vreodată de L’Occitane, ce conține 18 ingrediente active (fără  emulsifiatori, fără adjuvați inutili, doar picături benefice de ulei într-un gel cristalin). Acest ser revoluționar acționează asupra armoniei feței pe 3 planuri: îmbunătățește textura pielii și ridurile, oferă elasticitate și definire conturului feței, redă fermitate obrajilor și pomeților. Preț: 830 lei.

Harmonie Divine Cremă – este al doilea pas din ritualul pentru obținerea armoniei chipului, având o textură similară pielii: combină densitatea unei creme cu delicatețea unui ulei. Cu o formulă inovatoare, ultra-concentrată, crema redă luminozitate pielii, estompează semnele de îmbătrânire și dezvăluie un aspect întinerit. Preț: 765 lei.

http://ro.loccitane.com/

Foto: hepta.ro