Implantul dentar digital personalizat inseamna rezultate pe termen foarte lung

Fie ca vorbim despre boala parodontala, cauza numarul 1 pentru pierderea dintilor sau de un accident sau de alte afectiuni dentare, dintii lipsa nu mai sunt o problema. Stomatologia digitala avansata ofera solutii sigure si pe termen foarte lung in ceea ce priveste tratamentul cu implant dentar. Dr. Razvan Boberis, promotorul stomatologiei digitale in tara noastra ne ofera mai multe explicatii in randurile de mai jos.

“Tratamentul cu implant dentar a evoluat extraordinar de mult in ultimii 5 ani. In ziua de azi, oferim pacientilor implant dentar complet personalizat si realizat cu ajutorul tehnologiei digitale. Rezultatul final inseamna tratament specific pentru nevoile pacientului. Decizia pentru implantarea dentara se ia in functie de conformatia osoasa, non osoasa, stilul de viata, sanatatea intregului organism si nu numai”, explica Dr. Razvan Boberis.

Pare din viitor, dar se intampla cu adevarat in prezent. Toate acestea sunt posibile datorita erei digitale. Computerul tomograf sau scanarile digitale sunt tehnologii dentare avansate care permit investigatii specifice pana la cel mai fin nivel. Astfel, dintele final pe care il obtine pacientul este perfect pentru organismul sau. “Confortul pacientului, lipsa durerii, garantia calitatii sunt posibile. Implantul dentar este un tratament fara riscuri de esec. Pacientul vine in Clinica 32, primeste un diagnostic bazat pe investigatii 2D si 3D care se realizeaza tot in clinica, dupa care urmeaza planul de tratament cu abordare multidisciplinara. Solutia oferita pacientului este rezultatul viziunii expertilor din toate ariile stomatologiei. Astfel, pacientul primeste un rezultat sigur”, adauga Dr. Razvan Boberis.

Pacientul trebuie sa mai stie ca in cazul unui dinte lipsa, timpul este foarte important. Cu cat se amana mai mult vizita la stomatolog, cu atat apar mai multe probleme. Osul in care se poate insera implantul dentar se subtiaza sau chiar se resoarbe complet si atunci apar complicatii. Aditia de os, modificarea dintilor din apropiere sunt doar cateva dintre cele mai intalnite situatii care apar din cauza amanarii inlocuirii dintelui lipsa. Ai grija de zambetul tau.

Categorii Lifestyle