Imediat după naștere, Katy Perry și-a scos la vânzare casa din Beverly Hills pentru 7,9 milioane de dolari

katy perry casa

La scurt timp după ce a devenit mama unei fetițe, botezată Daisy Dove, cântăreața Katy Perry și-a scos la vânzare casa din Beverly Hills, pe care vrea să obțină aproape 8 milioane de dolari, cu jumătate de milion mai mult decât a plătit pentru ea.

Katy Perry (35 de ani) se afla în plină reorganziare imobiliară, după ce a mai vândut o proprietate în februarie 2019, situată în Hollywood Hills, pentru 12,7 milioane de dolari.

Casa din Beverly Hills are peste 400 de metri pătrați și este situată într-o zona retrasă din Hidden Valley. La parter, casa are două dormitoare cu baie, livinguri și un bar, dar și o bucătărie și o zonă de mic dejun și dining.

katy perry casa

katy perry casa

katy perry casa

La etaj, sunt două aripi bine delimitate, cu dormitoare, terase, dressinguri, zonă de odihnă, birou și sală de sport.

Curtea casei este adevăratul punct de atracție al proprietății, deoarece este amenajată cu zone de luat masa și de relaxare și este dotată cu piscină, grădină cu flori și cu plante luxuriante.

katy perry casa

katy perry casa

katy perry casa

Katy Perry este logodită cu actorul Orlando Bloom, tatăl fetiței, cu care artista intenționa să se căsătorească anul acesta în Japonia, dar cei doi au amânat ceremonia din cauza pandemiei.


katy perry montecito

Casa din Montecito, Santa Barbara, pe care au pus ochii Katy Perry și Orlando Bloom 

Cuplul format din Katy Perry și Orlando Bloom se va muta într-o reședință nouă, din Montecito, Santa Barbara, pe care au plătit aproape 10 milioane de dolari.

Foto: Hepta, Hilton&Hyland

Categorii Lifestyle