Îmbracă-te frumos de Revelion, mai ales dacă petreci acasă!

De Revelion e bine să fii în cea mai bună formă a ta. Se spune că noaptea trecerii dintre ani e plină de prevestiri pentru noul an, iar de data aceasta, chiar ar face bine să fie totul minunat, așa că dă o mână de ajutor destinului, arătând și simțindu-te impecabil!

Chiar dacă vei sta acasă de Revelion, singură sau alături de familie sau de câțiva prieteni, e foarte important să arăți și să te simți bine. Nu degeaba noaptea dintre ani vine cu atâtea superstiții la pachet, însă cea mai importantă te privește în mod direct. Oferă-ți un mood bun, începe noul an cu dreptul și păstrează starea de bine cât mai mult posibil. Noi îți dăm o mică rețetă a succesului pe acest plan: 

În primul rând, alege să porți ceva extrem de comod, dar prețios, cum ar fi pijamalele din mătase sau satin sau un halat și o rochie de noapte extrem de senzuală. Finețea materialelor îți va influența gesturile în cel mai grațios mod cu putință. Pentru nota de look clasic, pe care îl adori atunci când îl vezi în filmele vechi, optează pentru alb, negru sau pentru o nuanță delicată de beige. 

Pijamale En prive

Poartă o pereche de stiletto, eventual cea mai elegantă variantă pe care o ai. Dacă are un detaliu glam, precum un medalion din cristale, e și mai bine. Pantofii te vor ajuta să îți menții postura perfect dreaptă, extrem de importantă atunci când abordezi o astfel de imagine. 

Îmbracă-te frumos de Revelion, mai ales dacă petreci acasă!
Pantofi Ginissima

La capitolul bijuterii, nu e nevoie de exces, ești totuși acasă. Optează pentru piese minimaliste, dar de efect. Poți alege să inserezi perle, însă poți rămâne la metalele prețioase, care vor completa perfect satinul sau mătasea pieselor vestimentare.

Îmbracă-te frumos de Revelion, mai ales dacă petreci acasă!
Bijuterii Monom

Nu uita, desigur, să scoți argintăria și în cazul veselei. Meriți să te simți ca o prințesă moștenitoare după cât stres ai îndurat anul ăsta. Și cum altfel să mai diminuezi din stres, dacă nu cu un pahar de șampanie sau de spumant, la fel de sofisticată ca întregul outfit. Dacă simți că totul e ușor dramatic sau fandosit, e perfect, înseamnă că ți-ai creat filmul ideal pentru un 2021 plin de răsfăț!

Îmbracă-te frumos de Revelion, mai ales dacă petreci acasă!
Pahar thehome.ro

Foto: PR