Imagini cu Meghan Markle din timpul liceului

meghan markle liceu

Thomas Markle (75 de ani), tatăl lui Meghan Markle și persona non-grata a familiei Regale Britanice, a făcut publice mai multe fotografii și înregistrări video cu fiica lui de când aceasta s-a născut și până la vârsta adolescenței. 

Thomas Markle a fost invitatul emisiunii Good Morning Britain, de pe ITV 1, unde a expus imaginile din viața privată a fiicei sale, care a părăsit atribuțiile de ducesă și de Alteță Regală, alături de soțul ei, Prințul Harry.

meghan markle liceu

Meghan Markle (centru)

meghan markle liceu

Meghan Markle 

Thomas Markle continuă să facă dezvăluiri din viața fiicei lui, în ciuda faptului că Meghan l-a inclus pe lista neagră și nu dorește să aibă nicio legătură cu el. Printre imaginile scoase de la naftalină de Thomas Markle, fost cameraman, sunt și câteva cadre cu adolescenta Meghan din timpul liceului, de la câteva spectacole, iar tatăl ei o numește ”Delicioasa Meg”.

thomas markle

Thomas Markle

Acesta declară că fiicei lui îi plăcea mereu să interpreteze roluri glamouroase și comentează, de asemenea, pe marginea deciziei ei și a Prințului Harry de a părăsi Familia Regala Britanică, cu tot ce implică aceasta și de a se muta în Canada.

”Cred că au rănit-o pe Regină. Cred că au rănit Familia Regală – nu cred că va funcționa treaba cu mutatul în altă țară și să continue să-și ducă la capăt obligațiile față de Anglia. E penibil, îmi pare rău pentru Regină!

meghan markle

De asemenea, Thomas Markle a mai declarat că intenționează să acorde câte un interviu amplu în fiecare lună până când Meghan va dori să vorbească cu el. Întrebat ce ar dori să-i transmită fiicei lui, dacă aceasta ar urmări interviul, Markle a menționat: ”I-aș spune că o iubesc și aș ruga-o să stăm de vorbă, să ne rezolvăm problemele, iar lui Harry i-ar spune să se comporte ca un bărbat adevărat.”.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle