Ilinca Vandici: „Mă simt frumoasă dimineața, când mă trezesc lângă soțul meu, care îmi spune că mă iubește”

ilinca vandici

Când nu este la filmări, vedeta de la Kanal D, Ilinca Vandici, își petrece timpul cu fiul ei, Zian, deci nu are timp să se plictisească. Întoarsă recent dintr-o vacanță în Bali, un loc pe care visa să-l viziteze de mult, Ilinca își dezvoltă și un business în domeniul frumuseții, înființat alături de o prietenă. Care este viziunea Ilincai despre frumusețe și despre feminitate, la doi ani de când a devenit mamă, în cele ce urmează. 

Cum îți petreci, Ilica, ultima lună de vară? Mai pleci în vreo vacanță?

Tocmai m-am întors din Bali, o destinație ce se afla, de ceva vreme, pe lista mea de vacanțe exotice. În perioada următoare nu mai plec la mare depărtare de casa, însă îmi doresc sa mai ajung cu Zian la mare, la munte, prin apropiere, oriunde îi face lui plăcere! 

 Ce ai făcut după încheierea „Bravo, ai stil!”? Îți lipsește rutina de la filmări?

Imediat după Marea Finală „Bravo ai stil!” am început pregătirile intense pentru lansarea primei mele linii de produse nontoxice de îngrijire Biotiful Brand, by Ilinca Vandici, împreună cu partenera mea de afaceri, Angelina Cozma. Am fost prinsă cu tot ce înseamnă filmări de clipuri de prezentare, ședințe foto și apoi, evenimentul de lansare. A fost o perioadă extrem de solicitantă, dar a meritat din plin. Imediat după lansare am plecat în vacanță și abia acolo am reușit să mă relaxez și să mă odihnesc puțin. Mai avem încă multe lucruri frumoase de făcut și cu siguranța nu mă voi plictisi, însă tot ce înseamnă „Bravo, ai stil!” face parte din viața mea și… îmi lipsește. 

Cum arată o zi din viața ta când nu filmezi?

Simplă și foarte plăcută; îmi petrec toată ziua cu Zian. Ne jucăm, mergem în parc, mergem la cumpărături, dormim și apoi o luăm de la capăt… Pictăm, cântăm, dansăm, facem forme din plastilină, puzzle-uri, etc… 

Ce face fiul tău, cu ce te surprinde în fiecare zi?

Oooo, dar ce nu face?! Mă surprinde evoluția și dezvoltarea lui de la o zi la alta. Descoperim lucruri noi, învățăm cuvinte noi, activități noi. Crește extrem de frumos și îmi umple sufletul de fericire cu fiecare zâmbet pe care mi-l oferă! Este un copil fericit, cuminte și înțelept! 

Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai primit-o și care nu implică vorbele care a fost?

Primesc flori de la copilul meu și acesta este cel mai frumos gest, sau, mă rog, pentru mine, de fiecare dată, e copleșitor. Fie că mi le culege de pe câmp, fie că merge cu Andrei la florărie și îmi ia buchețele mici de flori, mă emoționează de fiecare dată, până la lacrimi! 

Care a fost cel mai bun sfat pe care l-ai primit recent? În ce context?

Să încerc să mă mai relaxez puțin… În contextul în care am multe lucruri de organizat, de rezolvat și prea puțin timp pentru toate… Sunt o perfecționistă și îmi place ca totul să iasă perfect! Și la muncă, și în business, și cu soțul și cu copilul. 

Cum arată rutina ta de sport? Faci sport zilnic? Ce, cât, cum?

Nu zilnic, acum mi-e imposibil, însă de trei ori pe săptămâna încerc să ajung la antrenament. Am un antrenor personal, Corina Nedelcu, alături de care lucrez de câțiva de ani. Ea este cea care îmi face programul de pregătire, cardio și fitness, combinate, în funcție de zonele pe care le lucrăm. 

Care ar fi definiția frumuseții, în opinia ta?

Împlinirea! Cred că o femeie radiază când este fericită, împlinită, mulțumită, susținută, apreciată! Iar asta se observă și dincolo de calitățile fizice. 

Când te simți tu cea mai frumoasă, în ce context, în ce împrejurare?

Oricând! Mă simt frumoasă și când sunt aranjată, îmbrăcată și strălucitoare pentru un eveniment, o emisiune; mă simt frumoasă și când sunt îmbrăcată lejer, nemachiată și mă joc cu copilul meu, mă simt frumoasă și dimineața când mă trezesc lângă soțul meu care îmi spune că mă iubește. 

Dar cea mai puternică? 

De când a venit Zian în viața mea mă simt mai puternică decât oricând, în orice împrejurare. Îmi dă o liniște ce nu poate fi descrisă în cuvinte și o forță de a mișca lucrurile, de a mă dezvolta și mai mult, de a accesa zone la care nu m-am gândit până acum. Cumva, copilul meu este un soi de „maestru” în viața mea, venit să mă ajute să-mi ating adevăratul potențial! 

Care sunt procedurile tale preferate de întreținere, în afară de sport? 

Alimentația, pentru că, în combinație cu sportul, este cea mai bună procedură de întreținere. În ceea ce privește tenul, pielea, tot ce înseamnă gama de produse nontoxice Biotiful Brand! În afară de asta, nu fac nimic în plus. Consider că am găsit soluția ideală pentru mine. 

Cel mai recent, ai căutat pe Google…

Ce sunt florile de Acai și cum pot fi ele folosite pentru sănătatea organismului tău. 

Un lucru care îți lipsește acum este…

Nu cred ca îmi lipsește nimic. Sunt foarte mulțumită cu tot ce am și îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru tot!