IKEA® POPAS URBAN, o pauză de inspirație în centrul orașului

IKEA propune iarna aceasta o pauză pentru inspirație și relaxare în centrul Bucureștiului și deschide un spațiu în care își dau întâlnire soluțiile pentru acasă și atmosfera de sărbătoare. IKEA® POPAS URBAN aduce idei pentru o viață de zi cu zi mai bună, pe Calea Victoriei nr. 46, până la sfârșitul lunii martie.

„Motto-ul Catalogului IKEA 2017 – Pentru oameni, nu consumatori – ne-a inspirat să aducem tot ceea ce ne reprezintă mai aproape de cât mai mulți oameni. Ne place să-i surprindem cu idei pline de energie pentru toate momentele importante din viațalor de zi cu zi acasă. Pentru asta a fost creat IKEA® POPAS URBAN: ca să oferim experiență de relaxare pentru zilele de iarnă, un loc de întâlnire, în care toată lumea e invitată să se oprească, să ia un loc și să exploreze soluțiile pentru diferite zone ale casei”, spune Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar vizitatorii vor avea în fiecare săptămână ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA. În plus, vor avea acces permanent la internet wireless, vor putea urmări filme în zona de relaxare, vor avea la dispoziție jocuri și cărți atât în zona pentru copii, cât și în alte spații și vor putea crea GIF-uri cu ei la masă în zona special amenajată.

Mai mult decât atât, în perioada 15-24 februarie, ne dorim să sărbătorim dragostea împreună cu cei care vor trece pragul IKEA® POPAS URBAN și, de aceea, toți doritorii vor putea să se fotografieze într-un cadru special creat la etaj, în proiectul „Portrete de îndrăgostiți”, în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu, între orele 18.00-21.30.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro.

Categorii Lifestyle