Idei last minute pentru decorul mesei de Paște

Paștele este despre liniște, celebrarea păcii, a bucuriei, a dragostei și a familiei. Și ce mod mai bun de a face asta decât să stai în jurul mesei și să te bucuri de mâncarea și de compania celor dragi. Deci, indiferent dacă găzduiți o cină elegantă sau un prânz relaxat, un aer festiv la masă nu doar vă va uimi oaspeții, ci vă va îmbunătăți starea de spirit. Iată câteva idei care vor reuși să vă aducă zâmbetul pe buze!

Plante suculente pentru un stil neconvențional

Sigur, cu toții ne gândim la lalele, narcise, zambile, frezii, brândușe atunci când vorbim despre flori de primăvară. Dar, surpriză! Nu sunt singurele care își pot găsi loc pe masa de Paște. Puteți opta pentru un amestec de plante în ghivece, plante suculente, verdeață și flori proaspete de diferite înălțimi, pentru un contrast de culoare și textură. Alternativ, puteți combina creativ cupe cu coajă de ou vopsite. Această abordare este specială, neașteptată și cu siguranță va stârni admirația oaspeților.

Combinații neașteptate

Puteți avea pe masa de Paște o piesă centrală spectaculoasă dacă veți combina florile cu… fructe și alte decorațiuni aparte. Nu vreți să faceți asta singuri? Puteți apela la o florărie online, unde sigur găsiți astfel de combinații aparte, mai ales în colecțiile speciale. Pentru a păstra tonul pascal, o altă combinație distractivă pentru masa de sărbătoare este includerea morcovilor în decor, alături de flori portocalii.

Vase transparente

Pentru a obține un look neașteptat în stil rustic, puteți combina florile comandate (ce rost are să vă chinuiți să veniți cu ele întregi de la piață, când o comandă online înseamnă livrare rapidă și flori impecabile?) cu vase transparente. Nu căutați vase sofisticate, sunt aranjamentele florale suficient de sofisticate, mai degrabă alegeți borcane goale, sticle, vaze simple. Important este să aibă dimensiuni și mai ales înățimi diferite și le puteți grupa fie pe centrul mesei, fie pe mijlocul acesteia, pe întreaga sa lungime. Adăugați în decor ouă încondeiate, iepurași de decor și câteva flori de cireș și veți obține un look inspirațional.

Categorii Lifestyle