Idei de vacanță pentru un concediu de vis, pentru toate gusturile

Cei mai mulți dintre noi deja ne-am resemnat cu gândul că sezonul acesta de iarnă nu a fost cel mai potrivit pentru amatorii de sporturi pe zăpadă, însă, când nici nu ne mai gândeam că putem avea parte de o ninsoare, iarna nu se lasă atât de ușor. Cu ocazia asta, am făcut o listă și îți sugerăm 6 idei din care îți poți alege o vacanță de iarnă pe cinste.

Vidra-Transalpina

Da, schi în România! Vidra-Transalpina este unul dintre cele mai frumoase domenii schiabile din țară noastră și cu siguranță este o locație care merită încercată măcar o dată.

Austria

Dacă nu te lași impresionat prea ușor de pârtiile din România, Austria rămâne una dintre cele mai iubite destinații de schi pentru români și pe bună dreptate. Aici se schiază până în luna mai, când pe malul Mediteranei poți să faci plajă.

Stuttgart

Spre centrul Europei te așteaptă un oraș pe cinste dacă vrei să petreci un city-break de neuitat. Stuttgart e locul perfect pentru o vacanță alături de prieteni sau împreună cu familia. Aici poți vizita chiar și un muzeu al mașinilor, un castel parcă scos din poveșți, dar te poți și relaxa la o sesiune de shopping.

Italia

În februarie, Carnavalul de la Veneția este atracția principala din Italia. Evenimentul începe la mijlocul lunii și se încheie la început de martie, așa că ai timp suficient.  Programul Carnavalului este destul de stufos, astfel încât sigur nu vei avea timp să te plictisești.

Egipt

Egipt este pe lista ta de locuri pe care să le vezi într-o viață? Iți recomandăm să mergi în perioada iernii acolo, deoarece să vizitezi Egiptul vara nu este chiar o idee strălucită. Cele 20 de grade din timpul zilei sunt perfecte pentru vizite la Piramidele din Giza sau pentru o croazieră pe Nil.

Dubai

Dubai este destinația perfectă pentru turiștii amatori de extravaganțe. Odată ajuns aici, soarele primăvăratic o să te mai dezmorțească puțin, o porție de shopping o să-ți golosească portofelul iar un jeep-safari pe dunele de nisip îți va pompa destulă adrenalină în sânge cât să vrei să ajungi în vârful celei mai înalte clădiri din lume: Burj Khalifa. Iar dacă încă nu te-am convins, te invit să descoperi experiența colegei noastre, Nicoleta Nicolae, în acest oraș.

Categorii Lifestyle