Idei de outfituri pentru prima întâlnire cu părinţii lui

hepta_2586707

Perioada sărbătorilor, care se apropie iminent, vine la pachet cu timpul petrecut cu familia. Iar dacă se întâmplă să fii într-o relaţie, familia ta nu este singura cu care urmează să te vezi. Lucrurile se complică uşor dacă relaţia este una relativ nouă. Prima întâlnire cu părinţii lui este mai mult ca sigur un lucru intimidant, iar modul în care vei fi îmbrăcată va juca un rol important în felul în care vei fi percepută.

Iată, aşadar, câteva sfaturi legate de ce să porţi şi ce să nu porţi la prima întâlnire cu părinţii:

  • Evită decolteurile adânci, fustele sau rochiile decupate prea mult, pantalonii prea strâmţi, şi în general, orice piesă de îmbrăcăminte care lasă prea multă piele la vedere sau care intră în categoria „sexy”. Nu e în niciun caz momentul potrivit pentru o astfel de ţinută.
  • Cu o rochie cu croială clasică mergi la sigur, însă nu este neapărat nevoie să porţi aşa ceva dacă nu este stilul tău. Poţi purta pantaloni sau chiar jeanși, însă ocoleşte modelele distressed şi optează în schimb pentru o croială clasică.
  • Încearcă să mergi pe o variantă de îmbrăcăminte care bate înspre un stil mai degrabă conservator. Nu e nevoie să porţi fustă lungă până în pământ şi cămaşă închisă până la ultimul nasture, însă pentru prima întâlnire cu părinţii, mergi pe variante safe.
  • Mergi pe principiul less is more” atât în ceea ce priveşte vestimentaţia, cât şi în ceea ce priveşte machiajul şi coafura.
  • Ai grijă ca absolut toate piesele ce compun ţinuta să fie îngrijite – hainele să fie călcate impecabil, pantofii să nu aibă tocuri tocite, accesoriile să nu fie zgâriate.
  • Nu în ultimul rând, lasă să se observe stilul tău personal. Mai exact, nu te îmbrăca într-o rochie ultra-conservatoare dacă tu în general porţi jeanşi rupţi şi topuri care îţi lasă tatuajele la vedere. Ideea este să fii tu însăţi, însă pentru prima întâlnire cu părinţii, optează pentru o versiune toned down.

O idee de outfit, în caz că îţi surâde să alegi varianta romantică şi feminină, poate fi o rochie cu accente hippie, cu imprimeu floral şi micro-volane. Asortează o pereche de botine (evită în general pantofii prea sexy, cu toc cui ultra-înalt, şi optează mai degrabă pentru tocuri mici sau, dacă le preferi pe cele înalte, alege-le pe cele groase). O pereche de cercei şi un choker sunt suficiente în ceea ce priveşte bijuteriile.

untitled-1_0002_group-1

Dacă ţinutele clasice nu sunt pe gustul tău şi preferi un stil mai edgy şi trend-oriented, încearcă următoarea propunere: o cămaşă supradimensionată peste care asortezi o fustă scurtă cu bretele (obţii astfel un look girly, stil sarafan, dar care este totuşi actual şi cool). Completează cu o jachetă lungă (cea de mai jos bifează şi detalii super on trend din catifea), botine cu toc pătrat, o eşarfă skinny din catifea şi dresuri negre opace. Din moment ce look-ul este deja destul de aglomerat, limitează-te la o singură bijuterie: o pereche de cercei clasici, de pildă.

untitled-1_0000_group-3

Vrei să porţi jeanşi? După cum am propus mai sus, evită modelele cu rupturi sau altfel de detalii care atrag în mod special atenţia. O pereche de jeanşi clasici sau nişte mom jeans cu aer retro sunt opţiuni excelente. Poţi chiar să alegi unii într-o nuanţă veselă. Dacă jeanşii au talie îndeajuns de înaltă, asortează-i cu un crop top tricotat. Finisează cu o jachetă din catifea. Şi pentru a păstra vibe-ul jucăuş, adaugă pantofi din piele metalizată, un set de inele cu aer minimalist şi o beretă simpatică.

untitled-1_0001_group-2

SHOP THIS STORY: