Idei de outfituri pentru picnic

Vremea la început de iunie e perfectă, iar weekendurile care vor urma cer zile leneșe, ieșiri dese în parc, la picnic și, mai ales, outfituri lejere.

Și ca să te pregătim de mini-vacanța care stă să-nceapă, am strâns laolaltă câteva idei de mixuri pe care le poți purta pe drumurile neasfaltate din satul bunicilor, cu prietenii la mare sau cu familia la picnic.

Alege un outfit cu pantaloni scurți dacă ieșirea la picnic se prelungește cu o plimbare cu barca ori catamaranul sau cu o sesiune de badminton.

Geantă Zara, 199,90 lei, espadrile Mango 159,90 lei, pantaloni scurtți Marks &Spencer, 85 lei, bluză Gerard Darel 600 lei, eșarfă Zara, 49,90 lei.

Dacă plănuiești să stai toată ziua afară, trece pe listă pălăria din paie și o geantă încăpătoare. Alege o pereche de pantaloni lungi din materiale care-ți lasă pielea să respire, cum este inul, dacă urmează să-ți petreci și seara afară.

Pantoni Gerard Darel, 830 lei, bluză Zara, 79,90 lei, espadrile Uterque, 439 lei, pălărie H&M, 59,90 lei, eșarfă Reserved, 99,90 lei

Atunci când nu vrei să-ți bați prea tare capul cu asocierea mai multor piese, poartă o rochie. Imprimeurile florale au făcut înconjurul podiumurilor sezonului și nici magazinele nu stau rău la capitolul ăsta.

Rochie Gerard Darel, 1.020 lei, pălărie Meli Melo, 54,99 lei, ochelari de soare Mango, 79,90 lei, geantă Gerard Darel 1.234 lei, espadrile Mango 159,90 lei.

Foto: cinemagia.ro, website-urile brandurilor