Idei de outfituri inspiraționale de la Săptămâna Modei de la New York

idei de outfituri

Am văzut aici cum s-au îmbrăcat fashionistele la Copenhagen Fashion Week și pentru că tot e în plină desfășurare Săptămâna Modei de la New York, nu ne strică încă o rundă de outfituri inspiraționale chiar de la sursă.

Carouri

Despre carouri am tot vorbit, pentru că se află pe lista tendințelor majore ale acestei toamne și vor continua să-și păstreze poziția și-n sezonul următor. Asociază-le cu alte piese din carouri de diferite dimensiuni ori culori.

carouri idei de outfituri

Print floral

Un top de inspirație ‚80s poate funcționa în mai multe tipuri de outfituri. Poartă-l cu fuste mini ori midi, cu jeanși cu talie înaltă sau cu pantaloni largi cu talie înaltă.

print floral idei de outfituri

Transparențe

O rochie transparentă asociată cu lenjerie de ispirație retro sau cu un body cu spatele gol va arăta cât se poate de cool și de sexy dacă o porți la un cocktail sau la orice alt eveniment glam.

idei de outfituri

XXL

Volumul a fost tradus în foarte multe piese vestimentare sezonul acesta. Dacă alegi să porți o astfel de rochie, menține accesorizarea cât se poate de minimală.

idei de outfituri

Layers

Te poți folosi de acest truc – de-a pune într-un outfit o rochie și o fustă – atunci când vrei să experimentezi cu layerele și să creezi un efect vizual interesant. Asociază imprimeuri diferite și jonglează cu lungimile.

idei de outfituri

Foto: hepta.ro