Idei de manichiură pentru Revelion


Ai ales ținuta perfectă pentru Revelion, machiajul care ți se potrivește cel mai bine și o coafură spectaculoasă? Nu uita de unghii! Manichiura este la fel de importantă, așa că îți propunem câteva idei interesante de purtat în noaptea dintre ani.

Manichiură cu glitter

Glitterul este alegerea perfectă pentru noaptea dintre ani. Poți include glitterl în manichiură ta în numerose moduri, de la unghiile acoperite integral cu particule strălucitoare și până la detalii delicate aplicate pe unghiile tale.
View this post on Instagram

We like to spark ✨✨✨

A post shared by The Bar Beauty Salon (@the_bar_beauty_salon) on

Galaxy Nails

Nuanțele intense și misterioase se află în topul preferințelor în acest sezon. Poți realiza un efect de galaxy nails cu ajutorul unor nuanțe precum bleumarin, indigo sau mov cu particule strălucitoare.  O astfel de manichiură este perfectă pentru petreceri, inclusiv pentru cea din noaptea de Revelion.

Roșu!

Nuanțele sexy de roșu sunt o opțiune clasică în materie de culori pentru manichiuri elegante. Dacă nu știi ce să alegi, roșul este varianta ideală pentru unghiile tale. Avantajul este acela că se potrivește oricărei ținute pentru petrecere.
View this post on Instagram

A post shared by Nail Boutique (@nailboutiquecluj) on

Nuanțe metalice

În afara strălucirii pe care o obții folosind glitterul, mai poți realiza o manichiură strălucitoare cu ajutorul ojei metalice. Produsele disponibile în prezent te ajută să creezi o manichiură de-a dreptul spectaculoasă. Auriul și argintiul pot fi primele nuanțe care îți vin în minte, însă și bejul metalizat ar arăta fabulos pe unghiile tale.

Nuanțe nude și aplicații strălucitoare

Dacă preferi oja în nuanțe nude, poți transforma o manichiură simplă într-una deosebit de elegantă folosind detaliile deosebite. De exemplu, aplică pe una dintre unghii detalii strălucitoare ce amintesc de bijuterii, fie că optezi pentru cristale, perle sau aplicații din metal.

Iată ce au ales să poarte #AlistGirls pentru petrecerea de Revelion!

Andreea Esca
Alexia Eram
Raluca Leafu
Dana Paun