Idei de machiaj pentru Halloween

Halloween-ul se apropie cu pași repezi, iar pentru nelipsitele petreceri deja încep primele pregătiri. Pentru că știm cât de greu este să îți găsești un costum pe placul tău, noi îți propunem ca anul acesta să îl înlocuiești cu un make-up original și expresiv, care să exemplifice tot ceea ce dorești pe chip. Iată ideile pe care noi ți le propunem, ca atunci când primești prima invitație să fii deja pregătită.

Pop Art Make-up

Machiajul tip pop art scoate în mod cert orice chip în evidență, chiar și la o petrecere la care invitații se întrec în originalitate. Culori puternice, creativitate, expresivitate – asta este ceea ce observăm la acest tip de make-up. Inspirat din benzile desenate, machiajul are un efect wow, iar jocul de culori puternice inspiră veselie și poftă de viață, ceea ce va atrage oamenii către tine. Dacă dorești să îți surprinzi prietenii cu un astfel de make-up, îți sugerăm următorul tutorial:

Tristețea” din filmul animat Întors pe dos”

Dacă vrei un personaj mai contemporan, dar la care să nu se aștepte nimeni, personajul care întruchipează tristețea în filmul animat despre emoții este o alegere foarte potrivită. Cu un albastru intens al pielii și al părului și ochelari supradimensionați, acest personaj va atrage privirile tuturor, care vor fi surprinși de creativitatea ta. Un personaj care ne arată că și tristețea e importantă te va transforma într-un personaj amuzant și original. Dacă dorești să îți creezi un astfel de make-up la petrecerea de Halloween, din clipul de mai jos afli cum faci, pas cu pas. Nu uita de perucă și de ochelari pentru un look cât mai reușit!

Rainbow make-up

Un machiaj ușor de realizat este cel de curcubeu. Poziționat în jurul gurii, ca o revărsare de culori din interiorul tău, curcubeul este un machiaj ușor de realizat, potrivit mai ales dacă nu vrei să petreci prea mult timp în fața oglinzii pentru petrecerea de Halloween. Nu ai nevoie decât de șase de culori și ești pregătită. Un look colorat și vioi, acesta te va ajuta să îți faci loc prin mulțime. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-l realiza:

Regina de gheață

Având în vedere că sezonul rece se apropie cu pași repezi, un machiaj de regină de gheață nu ar fi tocmai nepotrivit. De altfel, acesta atrage privirile prin misterul și sobrietatea pe care o transmite. În ciuda frumuseții incontestabile, regina de gheață transmite un fior rece la fiecare apariție. Dacă dorești să impresionezi printr-o prezență sumbră, impunătoare și frumoasă în același timp, acest make-up este cel mai potrivit. Pune în aplicare pașii următori și apariția ta nu va fi prea curând uitată:

Sirena

Și machiajul de sirenă poate surprinde la o petrecere de la Halloween. Senzual, dar ușor înfiorător, acest tip de make-up atrage privirile prin personajul apărut din altă lume, o lume a culorilor marine, a verdelui-turcoaz, și al misterului. Acest tip de make-up te va face să ieși în evidență prin culoarea folosită, dar și prin accentele marine, poziționate peste tot în jurul feței. Dacă ai părul în culoarea albastru-verzui, acesta ți se va potrivi de minune. Dacă nu, o perucă în această nuanță îl va completa perfect. Urmează pașii din tutorial și adu nota de mister și senzualitate la petrecerea de Halloween de anul acesta:

Text de Georgiana Lupică