Idei de look-uri de Dragobete pe care le poți achiziționa de la târgul Half Is Free, pe 24 februarie

Valentine’s Day a venit și a trecut, dar mai avem un motiv să celebrăm dragostea – pe 24 februarie, cu ocazia sărbătorii de Dragobete. Și pentru că nu are rost să pierzi prea multă vreme alegând un outfit potrivit – timp mai bine petrecut alături de iubitul tău – îți propunem să dai o fugă până la Half Is Free. Sigur găsești ceva de purtat în seara de Dragobete – iată câteva dintre sugestiile noastre:

De la Antante noi am ales o fustă-pantalon cu un print pictat manual. E o piesă destul de striking încât să o poți purta cu un simplu tricou alb și o pereche de pantofi cu toc și e de-ajuns pentru a compune un look relaxat și, în același timp, romantic.

Din colecția Hard Coeur by Sore noi am ales un sacou stil capă, cu spatele și mânecile acoperite cu paiete. Poți să îl porți alături de pantaloni de smoking pentru a compune un outtfit elegant, sau alături de jeans dacă vrei să înnobilezi un look casual.

De la Venera Arapu am ales un full look – fustă mini în carouri și un top care îmbină mai multe imprimeuri și texturi. De purtat împreună sau mix & match cu piese simple, minimaliste.

Spuneam și aici că nu poți avea niciodată prea multe cămăși, mai ales dacă este vorba despre croieli clasice, de inspirație masculină. Pentru Dragobete am ales una cu print houndstooth, pe care îți propunem să o porți cu o fustă neagă, plisată. Creată de cei de la Pineberry.

De colecția Larisei Dragna noi am pus ochii pe acești pantaloni cu detaliu inspirat de construcția corsetelor. De purtat cu un hanorac supradimensionat pentru a echilibra aerul sexy.

Iată – un clutch pe care îl poți purta și la birou, și la un date, și la un party… practic, oriunde. Îl găsești la Half Is Free, la standul Laura Olaru.

Din selecția celor de la By Designers noi am ales această rochie-salopetă care o să arate mega cool alături de niște botine cu platformă XXL sau niște ghete army.

Și pentru că tot vorbeam despre ghete army, iată unele perfecte pentru asortat cu o rochie mai girly, pentru a-i da o tușă jucăușă și relaxată. Le găsești la standul Exclusives.

Nu ești genul care să îmbrace un outfit romantic de Dragobete? Atunci ce zici de o salopetă, cum e cea de mai jos, pe care o găsești la standul Happy Friday?

O rochie perfectă pentru o seară în oraș, care nu mai are nevoie decât de o pereche de pantofi cu toc și o piesă simplă de bijuterie, cum ar fi niște cercei supradimenionați. O găsești la Aer Wear.

Cine zice că un look hippe, mega relaxat, nu e potrivit pentru o sărbătoare precum Dragobetele? Nouă ne plac mult acești pantaloni evazați, cu print vesel, de la The Wardrobe.

De la Kinga Varga noi am ales această eșarfă care poate să îndulcească orice tip de outfit, atât ziua cât și seara.