Idei de coafuri stylish și rezistente pentru petrecerile de vară

În primul rând, pentru o coafură rezistentă ar trebui să eviți umiditatea sau căldură excesivă, care împreună îți pot deteriora părul și îți pot strica și coafura în același timp. Pentru a te asigura că părul tău rămâne perfect pe tot parcursul zilei, optează pentru un balsam intens hidratant alături de câteva produse de styling care fac față cu brio umidității. Contează pe gama Sleek Smoother pentru a obține un efect anti-static și nu uita să folosești un ulei de par.

6 idei de coafuri stylish pentru petrecerile de vară

Wet Look

Dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție și îți dorești o coafură rapidă și de efect, încearcă wet look. Coafura se realizează foarte simplu cu ajutorul unui gel pentru păr, pe care îl concentrezi mai mult în zona scalpului, dar și pe lungimea firului de păr.

Împletituri

Trendul împletiturilor ne-a cucerit încă din această primăvară, când le-am văzut prezente pe majoritatea podiumurilor reprezentative. Aduse în lumina reflectoarelor și de către specialiștii din România, împletiturile și-au câștigat popularitatea prin versatilitatea pe care o conferă. Potrivite pentru orice ținută, împletiturile sunt alegerea perfectă pentru orice femeie.

Păr natural

Părul natural este una din vedetele acestei veri, la fel ca și machiajul no makeup-makeup. Lasă-ți părul să se usuce în mod natural și nu uita să folosești o mască hrănitoare pentru a-l menține hidratat. Părul natural poate fi o opțiune bună pentru o petrecere pe plajă sau o plimbare pe malul marii.

Bucle glam 

Dacă mergi într-o locație mai sofisticată, stiliștii ghd România îți recomandă buclele cu aspect glam. Cu aer de anii 30, buclele glam se potrivesc oricui și se pot realiza ușor cu ajutorul unui styler GHD.

Bucle lejere 

Bucle lejere, sau renumitele beach waves, sunt accesoriul perfect pentru orice fizionomie și îți pun în evidență nuanța părului. În plus, acest tip de coafură îți evidențiază șuvițele deschise la culoare.

Citește și:

Tendințe hairstyle. Ce se poartă în 2018

Coafuri de mireasă și trenduri pentru anul 2018