Idei de coafuri pentru vara aceasta

idei de coafuri

O stare continuă de bine sugerează subtil venirea verii, iar acest lucru se observă atât pe chip cât și în păr. Deși iubim soarele, razele UV pot fi dăunătoare și pentru părul nostru, prin urmare acesta trebuie protejat. Dar înainte să ajungem la protecție, avem câteva idei de coafuri pentru această vară.

Împletituri si onduleuri libere

 Un look perfect pentru concertele în aer liber, festivaluri, sau reuniuni cu prietenii se concentrează în jurul buclelor messy și șuvițelor răsucite, meșe și codițe împletite. O dezordine studiată.

Arabella Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional, vorbește despre stilul nonșalant de vară, despre look-ul de festival. ”Half up, half down”, ”summer chignon”, ”festival hair”. Cum se face? Jumătatea frontală a părului o prinzi în sus, fie într-un mic coc, texturat, fie realizezi o impletitură pe cap pană la locul prinderii sale, pentru că restul părului să rămană liber pe spate. Această coafură este extrem de iubită, mai ales că poate fi interpretată în nenumărate moduri.

idei de coafuri

Bucle marine aka beach waves

Efect maxim cu efort minim. Beach waves fac valuri în continuare. De ce? Pentru că impresionează. Fie că este vorba de un păr lung, cu valuri texturate cu aspect “undone“, fie că este un bob mediu pană la umeri, acest look este ușor de realizat. Cum? Pulverizezi o loțiune hidratantă cu un ușor efect de fixare pe părul umed, apoi lași părul să se usuce liber sau realizezi mai multe împletituri. Lași coafura să se usuce și apoi le desfaci. Dacă părul tău este deja ondulat, pulverizează un spray de texturare cu sare de mare pe toată lungimea părului, pentru un efect wow. Noi îți sugeram Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues.

Dacă vrei o coafură plină de viată, atunci sungestia noastră este SP Sun Concentrate și SP UV Spray de la SP, două produse ingenioase care oferă atât protecție solară de durată, cât și hidratare intensă. Mixul de filtre UVA și UVB reușește să absoarbă razele ultraviolete și să îți păzească părul timp de 10 ore.

Foto: hepta.ro