Idei de cadouri sustenabile

Pentru cei care încă nu au cumpărat daruri pentru cei dragi, iată câteva idei de cadouri sustenabile și șase târguri online de unde puteți alege produse realizate în România, cu respect față de natură.

Emailul este o sticlă inodoră, incoloră, antibacteriană, uşor de curăţat şi este considerat a fi unul dintre materialele cele mai sigure pentru gătit, dacă sunt respectate anumite condiţii. Vasele de la Email de Sighişoara sunt acoperite cu trei straturi protectoare de sticlă și pot fi folosite în cuptor, pe plita cu inducție, la cuptorul electric și pot fi curățate în mașina de spălat vase. Fabrica din Transilvania produce, în culori pale, boluri, căni, cratițe, oale, tăvi.

Răzvan Rusu a făcut prima dată dulceață, cu ajutorul femeilor din satul Idicel Pădure, județul Mureș, la 17 kilometri de Reghin. Apoi, treptat, în Prăvălia Idicel au apărut zacusca, ciocolata și vinurile românești. Acum, de sărbători, au pregătit cutii de cadouri.

Haine din lână de Merinos, Made in Rosia Montana

Naturală, regenerabilă și biodegradabilă, lâna Merino este cel mai fin și mai moale tip de lână din lume. Articolele vestimentare de la Made in Rosia Montana, precum căciuli, mănuși, șosete, fulare sau pulovere sunt confecționate manual din această lână. Business-ul investește 10% din profitul net în educație.

CITESTE MAI MULT AICI!

Categorii Lifestyle