Idei de cadouri pentru orice ocazie

intro

Dacă ai ajuns vreodată să cumperi cadouri pe ultima sută de metri, ştii exact cât de stresant poate deveni un lucru care, în esenţă, ar trebui să aducă bucurie tuturor părţilor implicate. În cazul meu, motivele principale pentru care m-am găsit în trecut de câteva ori în astfel de situaţii erau legate de lipsa timpului pentru a găsi cadoul ideal, alături de lipsa ideilor originale.
Din ambele impasuri poţi foarte simplu să ieşi ghidându-te după sugestiile de mai jos – niciuna plicticoasă sau previzibilă, te asigur! – şi, ca bonus, le poţi achiziționa pe toate online, din vreme, fără să fie nevoie să cutreieri prin magazine:

Pentru o petrecere a burlăcițelor

aa6

Ocaziei bachelorette party i se potriveşte un cadou cu alură senzuală – un kimono din mătase, un body din tulle sau dantelă, sau chiar o pereche de stilettos. Poţi merge şi pe varianta unui accesoriu – un bodychain care poate fi purtat, cu îndrăzneală, ca atare, dar care poate fi şi suprapus peste o rochie pentru un efect spectaculos, ori un accesoriu luxe din piele, de inspiraţie BDSM. Nu uita nici de şampanie – evenimentul cere ceva mai special, aşa că îţi sugerez una rosé!

Pentru o petrecere de logodnă

aa4

Cu siguranţă cuplul nu va uita vreodată acest moment, însă nu strică să aibă un accesoriu ţinut mereu aproape care să le amintească ocazia – în acest sens, un cadou potrivit ar putea fi o bijuterie gravată cu data logodnei – pentru el poate fi o pereche de butoni, iar pentru ea un pandantiv sau o brăţară. Un set personalizat de plicuri si biletele de mulțumire este de asemenea un cadou inedit, care poate fi folosit pentru a trimite thank you notes invitaţilor de la petrecerea de logodnă, sau chiar de la nuntă. Un set de pahare festive sau unul de baloane cu Mr. & Mrs. (care pot fi incluse în display-ul party-ului de logodnă, sau chiar al nunţii), sunt de asemenea cadouri inspirate.

Pentru o proaspătă mămică

aa2

Pentru o prietenă care a născut de curând, cel mai bine este să mergi pe varianta unui cadou util, însă nu unul la care s-ar gândi oricine. Un cadou strict pentru ea va fi cu siguranţă apreciat (copilul va primi mai mult ca sigur destule daruri proprii, şi, bineînţeles, îi poţi oferi şi lui unul separat) – O geantă încăpătoare, dar stylish, în care să îi încapă accesorii pentru doi, un sutien special pentru noile mămici, dar care totuşi să arate sexy, un produs de machiaj multifuncţional (blush + ruj + fard), ori o pereche de ochelari de soare care să acopere mărcile nopţilor nedormite. De asemenea, o cafetieră tip french press, care să o ajute să îşi înceapă ziua cu energie, sau un aparat foto cu care să imortalizeze toate momentele simpatice cu copilul ei pot fi de asemenea alegeri bune.

Pentru casă nouă

aa3

Tradiţional, un cadou de casă nouă ar trebui să fie ceva util în noua locuinţă, însă asta nu înseamnă că nu poate fi în același timp stylish. O cutie (pentru bijuterii sau orice alte obiecte mici) din sticlă, o tavă din lemn cu gravuri, un parfum pentru haine, un vas metalic pentru flori (care poate camufla un ghiveci inestetic), ori o decoraţiune interesanta din carton pot fi cadouri excelente. De asemenea, te poţi gândi să oferi ceva inedit, precum un set personalizat pentru ordonarea şi păstrarea reţetelor, sau un set pentru servit brânzeturi.

Pentru a face o primă impresie excelentă

aa1

Fie că este vorba despre un superior de la birou, despre familia partenerului, sau orice altă persoană căreia vrei să îi faci o impresie bună cu ocazia primei vizite, alege un cadou mai special – un deliciu gourmet (ce zici de un baton de marţipan cu zmeură?), un platou cu un design cool, un set de tacâmuri pentru servirea brânzeturilor, un obiect decorativ interesant, sau chiar şi un set pentru crearea propriilor sigilii (foarte simpatic şi inedit, şi distractiv de utilizat)

Pentru aniversarea unei zile de naştere

aa5

Contează, ce-i drept, vârsta persoanei care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, însă există câteva cadouri care sunt atât de simpatice, încât se potrivesc cam oricui – un aparat miniatural care face vată de zahăr, un pahar pentru savurat băutura favorită on the go (unul din sticlă pictată, îţi sugerez), un portfard cu imprimeu haios, o ramă cu flori sculptate, un album de artă (precum colecţia de fotografii semnate Helmut Newton adunate de editura Taschen într-un album de colecţie), sau o decoraţiune stil origami care înveseleşte cam orice încăpere.

SHOP THIS STORY:

Categorii Lifestyle