Idei de cadouri pentru bărbați

cadouri pentru barbati

Una dintre dilemele serioase înainte de Crăciun este cadoul pentru el – iubit, tată, unchi etc. Dacă pentru prietenele tale lucrurile decurg destul de ușor și ajungi probabil să le cumperi ceva ce-ți place ție, situația se complică însă atunci când trebuie să cumperi cadou unui bărbat, pentru că reperele sunt de cele mai multe ori neconturate. Așa că ne-am gândit să-ți dăm câteva idei de cadouri, bineînțeles, în cazul în care încă nu ai luat o decizie și nu ai specificații clare de la el și câteva trucuri care să te ghideze în alegerea cadoului. (+ Aici găsești idei de cadouri din zona grooming)

Cărți, viniluri

E pasionat de comic book-uri, de fotografie ori își construiește o colecție de viniluri? Atunci ești norocoasă, pentru că poți jongla cu ideile de cadouri în această zonă.

1. Vinil Cărturești, 79,99 lei
2. Nelson Mandela – The Authorized Comic Book, The Nelson Mandela Foundation, 132 lei, emag.ro

Jocuri

Și nu ne referim neapărat la jocurile de societate, ci la cele video, un joc nou sau unul pe care și-l dorește de ceva vreme ar putea să te ajute să treci cu bine de acest moment. 

1. Joc NBA 2K19, 189 lei, emag.ro
2. Joc Assassins Creed Rogue, 55 lei, emag.ro

Accesorii

Poartă accesorii de tot felul? Pandante geometrice ori insigne cu supereroii preferați, mănuși dacă știi că le-a rătăcit pe cele de anul trecut, un fular din cașmir ori o cravată cool.

1. Insigne Cărturești, 5 lei
2. Fular din cașmir Uniqlo, 49,90 euro

Cumpără-i ceva ce are deja – with a twist

Dacă are un obiect care știi că-i place, dar care s-a stricat, rupt, ori e pe cale să se deterioreze, ar putea fi o variantă bună de cadou, mai ales că vei ști sigur că îi va plăcea.

Foto: hepta.ro