Idei de cadouri deco pe care le poți găsi la târgul Crazy Christmas

Dacă n-ai apucat încă să te organizezi în ceea ce privește cadourile de Crăciun, ai ocazia perfectă să bifați, într-o singură zi, fără efort lista de cadouri pentru familie, prieteni și colegi. Unde? La Crazy Christmas, pe 17 decembrie, la The Ark, în București. Iată câteva dintre sugestiile noastre:

Atelierul de porțelan

Atelierul de porțelan vine cu decorațiuni create din porțelan de Limoges… și nu numai. La standul lor vei putea de asemenea găsi cercei, inele, coliere și broșe din porțelan fin, poleite cu aur, platină sau argint.

Prețurile pt clopoțeii din argint sunt între 25 si 50 de lei, globurile sunt 100 lei, decorațiunile de Crăciun 20-30 de lei, brăduții din porțelan sunt 200 de lei, iar cerceii 100 de lei.

Colorate

La standul Colorate ai să găsești o colecție specială… creată la sugestia Andreei Esca. Este vorba despre Fifty Fifty, o colecție de sase farfurii din porțelan pictat manual.

Cele 6 farfurii sunt concepute a fi o extensie a gândurilor noastre, sau, mai bine spus, a deciziilor pe care le luăm zi de zi legat de ceea ce mâncăm. Colecția Fifty Fifty vine în întâmpinarea pofticioșilor și se laudă că ar avea… zero calorii.

Prețul unei farfurii este de 49 de lei.

Give It

Give It vine cu modelele mecanice din lemn care au la bază doua principii simple: asamblare, dupa instrucțiuni, ale unor piese din lemn pretăiate cu laserul, și mișcare, care este dată de roțile dințate si de elastice. Fără lipici, fără alte năstrușnicii, doar cu două mâini dibace, se nasc zeci de modele.

Există de asemenea și opțiunea machetelor metalice, gata asamblate, pentru cei mai puțin îndemânatici.

Maison Dadoo

De la standul Maison Dadoo poți cumpăra fie decorațiuni pentru propria casă, fie cadouri cool pentru persoanele cărora… chiar nu știai ce să le iei de sărbători.

Coronițe pentru ușă sau pentru masă, brazi în miniatură, cutii decorative umplute cu globuri sau diverse figurine cu aer festiv, copăcei din batoane de scorțisoară, și fel de fel de alte aranjamente de sărbătoare vor putea fi găsite la târg, la prețuri ce pornesc de la 85 de lei și merg până la 250 de lei.

Creators For Homes

Cei de la Creators For Homes, după cum le spune și numele, vin cu soluții creative pentru a transforma o casă în… acasă. De la abajururi din hârtie origami și până la decorațiuni din ceramică, ai de unde alege când vine vorba despre cadouri inspirate… pentru alții sau chiar pentru tine.

Gradină de lavandă

Lavanda se recoltează dimineața până în pranz pentru ca mai apoi, pana se încheie ziua, ea sa fie distilată în abur. Ce rezultă este aurul mov, adica uleiul de lavandă, dar și apa de lavandă, o apa florală ce pastrează toate principiile uleiului de lavandă.

Uleiul de lavandă are două mari utilități: este benefic sistemului nervos prin efectul calmant, relaxant, și, de asemenea, la nivelul pielii este un puternic cicatrizant în cazul arsurilor sau ulcerațiilor, datorită caracteristicilor antibacteriene și antifungice.

La standul Gradina de lavandă vei putea gasi, pe lângă ulei și apă de lavandă, lumânarea din ceară naturală de albine și lavandă. In tandem cu uleiul rezultă mixul perfect pentru o atmosfera relaxantă.

Toate detaliile despre târgul Crazy Christmas le poți găsi aici.

Categorii Lifestyle