Idei cool pentru machiajul de Anul Nou

Pentru că zilele acestea, întrebarea „Cum mă voi machia?o va întrece pe „Unde îmi voi petrece Revelionul?”, iată câteva idei care să te ajute în găsirea celor mai bune răspunsuri care pot exista pentru machiajul tău.

Aproape fără machiaj

Este propunerea care îți poate părea cel mai ușor de pus în practică. Însă lucrurile nu trebuie considerate atât de simple pe cât arată arată. Vorbim despre un machiaj ușor, în care strălucirea tenului este pusă în evidență în mod natural. Completăm cu buze și pleoape glossy, rimel și sprâncene cu un look natural.

Ochi romantici și buze roz

Dacă preferi romantismul, aplică o culoare luminoasă pe pleoape și oferă-le buzelor un răsfăț roz. Look-ul tău de Revelion nu va trece neobservat.

Machiajul metalic

Fie că alegi argintiul, auriul sau cuprul, accentele metalice vor primi like. Le poți aplica pe toată pleoapa sau doar pentru a crea umbre metalice. Ori le poți transforma într-un eyeliner. O linie aurie deasupra uneia negre, una plasată doar în colțurile ochilor sau două linii paralele trasate pe pleoape de sus cu o nuanță de cupru vor fi cu siguranță alegeri inspirate.

Fard pentru pleoape Shiseido Shimmering Cream Eye Color, 127 lei, Douglas – aici

Sclipici

Fie că este vorba de glitter fard sau sub forma unor particule, în noaptea de Anul Nou ai liber să îl folosești fără milă. Îl poți aplica atât pe pleoape cât și pe obraji. Pentru o notă ceva mai discretă, folosește un tuș de ochi glitter.

Glitter pentru față și corp Sephora Glitter Pot, 31 lei, Sephora – aici

Buzele roșii

Pentru doamnele care preferă clasicul, rujul roșu nu va da greș niciodată. Iar dacă restul machiajului este unul minimalist, efectele devin încântătoare.

Ruj hidratant L’Oréal Colour Riche 57 lei, Marionnaud – aici

Licăriri în ochi

Pune punctul pe strălucire! Aplică un strop de iluminator în colțul interior și exterior al ochiului iar privirea ta va deveni atrăgătoare și sclipitoare.

Dacă totuși…

…te încăpățânezi să nu îți arăți bucuria pentru că e perioada sărbătorilor, adoptă un stil ceva mai întunecat. Buzele violet și un fard închis la culoare pe pleoape îți pot asigura look-ul acesta.

Combinații

Smoky eyes și nude lips reprezintă o idee interesantă care poate fi încercată de Anul Nou. Pleoape pline de glitter și buze nude, pleoape cu mai puțin glitter și buze pline de roșu, pleoape aurii și buze într-o nuanță închisă, auriu pe un cat eye, buze fucsia și un machiaj minimalist sunt alte câteva combinații în care machiajul ochilor și al buzelor se întâlnesc în cele mai atrăgătoare forme estetice.

Ruj Revlon Super Lustrous Lipstick, 22,99 lei – aici

Gene false, gene pânză de păianjen

Nu au niciun motiv pentru a lipsi de la petrecerea de Revelion. Atât genele false cât și cele care se lipesc la vârf (gene pânză de păianjen) vor atrage privirea asupra ta. Acestea oferă profunzime privirii dar și un look îndrăzneț potrivit acestei seri.

Mascara Maybelline NY The Collosal Spider Effect Black, 33,81 lei – aici

Foto: hepta.ro