BEAUTY DILEMMAS: Cum te machiezi la un après ski party

Episodul Beauty Dilemmas de săptămâna trecută a stârnit multă vâlvă. Şi aşa, m-am convins că nu sunt singura căreia îi place să meargă la un après ski party cu părul coafat, nu ciufulită şi neglijentă. După ce am văzut care sunt paşii pentru a obţine cârlionţi à la anii ’80, cu mult volum şi aranjaţi în aşa fel să dea impresia unui breton, azi ne concentrăm pe cum să ne machiem la un après ski party. Nu de alta, dar cererea a fost mare.

Am rugat-o pe Claudia Neacşu, make-up artist să ne îndrume pas cu pas către un look extravagant, construit în jurul glitter-ului. Neobservate nu vom trece sigur! Iar vestea bună este că pe cât de senzaţional vom arăta, pe atât de easy to do este machiajul propus azi.

Cum te machiezi la un apres ski party? Tips oferite de Claudia Neacşu.

Aplică lipiciul în formă de cat eye cu ajutorul unei pensule sintetice şi tapotează glitter-ul peste el rapid, înainte să se usuce.  Alege o pensulă sintetică pentru că atunci când vei aplica lipiciul, nu rişti să îi strici părul. Eu am folosit lipici pentru gene Make-up Atelier Paris.

Ca să conferi şi mai multă intensitate privirii, trasează o tuşă de eyeliner negru pe linia conjunctivei. Eu am folosit Inglot Gel Liner #77.

Alege o mascara care să le confere genelor  volum fără precedent şi cea mai intensă nuanţă de negru şi care să le evidenţieze pe fiecare în parte. Eu am folosit mascara Lash Sensational de la Maybelline New York.

Ca să obţin buze fără cusur, după ce am aplicat combinaţia dintre două rujuri, am corectat  cu un concealer pentru ca linia să fie perfectă. Am folosit nuanţele 1 şi 10 din Lip Palette de la Anastasia Beverly Hills.

La un après ski party, e obligatoriu ca machiajul să reziste. Ca să îl fixez, am folosit The makeup finishing spray de la Skindinavia.

Categorii Video