Hotărârile de Anul Nou ale lui Meghan Markle

meghan markle

Înainte să devină Ducesa de Sussex și să se mărite cu Prințul Harry, Meghan Markle juca în serialul de succes Suits și își înființase un blog de liefstyle intitulat The Tig, pe care l-a închis odată ce a intrat în Familia Regală britanică. Pe atunci, Meghan Markle împărtășea pe site promisiunile pe care le făcea la fiecare început de an și pe care nu reușea să le ducă până la capăt, dar își nota și obiective noi. Astfel, cele mai mari dorințe ale lui Meghan erau acelea de a nu-și mai roade unghiile și de a nu mai înjura.

Aceste lucruri sunt sfârșesc întotdeauna pe lista dorințelor mele pentru noul an. Încep să înjur când mă simt foarte obosită la serviciu și când beau câte un pahar în plus. Iar în privința unghiilor, le rod mereu când am parte de un zbor cu turbulențe sau când am o zi stresantă. Știu că aceste lucruri nu sunt demne de o doamnă, la naiba!” scris Meghan Markle în The Tig.

Printre celelalte dorințe de Anul Nou înșirate de Meghan se mai numără parcurgerea unui maraton sau învățarea limbii franceze. În noul an, vreau să am o abordare mai jucăușă față de viață, să râd, să mă bucur, să-mi mențin standardele ridicate și așteptările de la mine însămi și mai ridicate. Vreau să las loc magiei în viața mea, să-mi fac planuri și să fie în regulă dacă acestea nu sunt duse până la capăt. Să-mi stabilesc obiective, dar să fiu deschisă la schimbare. Aștept magia cu ușile deschise în 2016 și vă invit și pe voi să faceți la fel. Să aveți un an frumos, magic. Sunt recunoscătoare că vă am alături în această călătorie”, scria Meghan Markle.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle