Hot Trend: Pantofii „invizibili”

hepta_2313847

Probabil ai observat că una dintre cele mai puternice influenţe ale sezonului curent este moda anilor ’90. Minimalismul specific decadei nineties şi-a făcut loc nu numai în vestimentaţie, ci şi în aria footwear, unul dintre cele mai cool trend-uri ale acestei veri fiind aşa-numitul „nothing shoe” – mai exact, pantofi albi, nude, în nuanţe de ecru, crem sau beige, ori cu detalii transparente, din plexi.

Pantofii nude reprezintă o sugestie clasică a stiliştilor pentru a alungi optic picioarele, iar la beneficiile estetice se adaugă faptul că o pereche de încălţări transparente, albe sau ecru, asortate oricărui tip de ţinută, degajă un aer elegant şi lipsit de efort.

Colecţia intens anticipată a lui Kanye West, Yeezy Season 2, a cărei linie de footwear a fost lansată pe 6 iunie şi epuizată în numai câteva ore, include modele de botine şi cizme nude cu decupaje, precum şi o pereche de sandale cu detalii din plexi, model devenit foarte popular odată ce a fost observat pe picioarele lui Kim Kardashian.

Yeezy Season 2, Nina Ricci
Colecțiile primăvară/vară 2016 Yeezy Season 2 și Nina Ricci

Nina Ricci, Victoria Beckham şi Simone Rocha, Marchesa şi Chloé sunt de asemenea printre casele de modă care au punctat colecţiile vestimentare pentru sezonul primăvară/vară 2016 cu pantofi cvasi-invizibili – sandale albe cu barete ultra-slim sau construite din plexi şi pantofi sau slippers din piele fină, moale.

Simone Rocha, Victoria Beckham, Nina Ricci
Colecțiile primăvară/vară 2016 Simone Rocha, Victoria Beckham și Nina Ricci

Merită să iei o pauză de la pantofii extravaganţi, statementmaking, ca să încerci această variantă effortless – iată câteva opţiuni mai jos, pe care le poţi achiziţiona cu numai câteva click-uri.

SHOP THIS STORY:

Foto: hepta.ro, Facebook Nina Ricci, Yeezy Supply