Hot SS21 Trend: Macrame sau piese croșetate

Hot SS21 Trend- Macrame sau piese croșetate
Simona Marziali, Zimmermann, Valentino

Macrame -urile sau piesele croșetate revin în tendințele momentului. Unul dintre cele mai puternice trendurile ale sezonului SS21 ne-a captat atenția prin modelele diverse, perfecte pentru vacanțele pe care le plănuim de atâta timp. 

Macrame – urile sau piesele croșetate revin din anii ’80 în tendințele actualului sezon. Efectul de lucrătură manuală, extrem de boem, este perfect pentru vacanțele verii. Marile case de modă, precum Valentino sau Zimmermann au inclus în colecțiile lor astfel de piese sau de elemente, în ținute sofisticate. 

Croielile ample sunt favorite, însă poți opta și pentru piese ce urmăresc liniile corpului, dacă vrei să îți pui în evidență talia, decolteul sau picioarele. Din punct de vedere cromatic, mizează pe tonuri calde de maro, galben sau oranj, însă nuanțele de alb-beige sau ivoire ocupă primele poziții în top. 

Poți integra astfel de piese în outfituri casual, de oraș, asortându-le cu materiale uni precum inul, bumbacul, sau poți opta pentru un full look croșetat, dacă alegi să porți o rochie lungă. Accesorizează o astfel de ținută cu bijuterii fie extrem de discrete, din metale prețioase, fie supradimensionate, dar cu design minimalist, pentru a evita situația de „prea mult”. 

Pe lângă rochiile lungi, piesele care nu trebuie să îți lipsească vara aceasta sunt topurile decupate, rochiile scurte, caftanele sau jachetele și, dacă ai suficient curaj, pantalonii croșetați, ușor see through, cu o puternică dimensiune senzuală. 

Piesele croșetate sunt ideale pentru outfiturile de plajă, dacă alegi să le porți cu pălării din paie, cu papuci și cu genți supradimensionate, însă le poți aborda și în plimbările lungi, romantice sau chiar la cinele glam la care urmează să participi, dacă le porți cu sandale cu tocuri înalte, subțiri. Optează pentru o astfel de rochie neagră, feminină și misterioasă.

Am căutat câteva astfel de piese și iată care au fost cele care ne-au cucerit iremediabil: 

Rochie Ylla by Nicole Cherry, Alist Designers boutique, 249 lei
Rochie Pull&Bear, 129,90 lei
Rochie Stradivarius, 159,90 lei
Rochie H&M, 349,99 lei
Hot SS21 Trend- Macrame sau piese croșetate
Rochie Zara, 159,90 lei

Foto: PR, hepta.ro