Din închisoare… pe podium. “Hot Mugshot Guy” își face debutul la New York Fashion Week

Îl mai ţii minte pe Jeremy Meeks? Sau poate ţi-l aminteşti după celălalt apelativ – hot mughshot guy”. În 20014, Jeremy a fost arestat pentru posesie ilegală de arme şi, cumva, fotografia de arest făcută la poliţie a ajuns pe internet, care a decis să treacă cu vederea partea cu armele deţinute ilegal şi să se focalizeze în schimb pe ochii albaştri şi pe maxilarul său perfect sculptat.

Jeremy a ieşit din închisoare în 2016, însă pe durata şederii lui în arest, a reuşit să facă rost de un contract de modeling cu White Cross Management. (Poza de arest a lui Meeks face parte din portofoliul său de pe site-ul agenţiei – un lucru cu care nu se pot lăuda nici măcar posesorii de mugshoturi celebre precum Frank Sinatra sau Jane Fonda…).

Poza de arest a lui Jeremy Meeks, realizată de Departamentul de poliție Stockton, California

În caz că uitaseşi de existenţa lui, e puţin probabil să se întâmple din nou, căci Jemery Meeks pare a fi pe cale să devină un fashion star în toată regula. În primul rând, tocmai şi-a făcut debutul la New York Fashion Week, în show-ul Philip Plein, unde a apărut pe podium alături de Hanne Gaby Odiele, Elsa Hosk, Sofia Richie, Fetty Wap şi Pete Wentz (da, line-up-ul a fost unul eclectic, dar nu e ca şi când e prima dată când Philip Plein surprinde – sezonul trecut a avut maşini decapotabile şi un concert Fergie în cadrul show-ului, iar acum două sezoane a avut monster trucks).

În al doilea rând, a reuşit să între în graţiile lui Carine Roitfeld, după cum putem vedea în poza de Instagram de mai jos, deci probabil nu va mai dura mult până când îl vom putea vedea în paginile CR Fashion Book.

My new friend @jmeeksofficial

A post shared by Carine Roitfeld (@carineroitfeld) on

În concluzia acestui material nu ştiu ce să menţionez decât că… hei, aparent există şi excepţii la regula aia care zice că nu poţi să faci rost de un job decent dacă ai un tatuaj pe faţă…

Foto: Departamentul de poliție Stockton, hepta.ro