Horoscopul săptămânii. Ce ne rezervă astrele pentru perioada care urmează

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna 5-11 aprilie 2021. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Relațiile cu prietenii sunt amestecate, dar clar este că unele dintre acestea se vor sfârși fără echivoc. Sunt șanse mari de a finaliza un proiect profesional și diverse activități comune cu prietenii, cu susținătorii din segmentul socio-profesional. Este bine să fii precaut și să urmărești atent firul evenimentelor. Lasă discuțiile ample și luarea deciziilor cu efect pe termen lung pentru alte zile. Emoțiile te pot copleși și de aici sănătatea să aibe de suferit. Organizează-ți treburile, astfel încât să ai suficient timp pentru odihnă și dialog cu cei dragi. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori dificil de ameliorat. Relaxarea în natură, somnul suficient, o dietă de sezon te ajută mult și bine. Weekend-ul îți aduce stări de bine și poftă de viață.

Taur

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Se preconizează schimbări importante, atât în ceea ce privește condițiile de muncă, activitatea profesională propriu-zisă, cât și salarizarea aferentă muncii depuse. Întâlniri cu persoane oficiale, cu șefi, aflarea unor informații deosebite legate de mersul lucrurilor la serviciu. Răsturnările de situație pot fi uimitoare, dar totuși nu este ceea ce pare. Prudență, discreție, calm, răbdare! Comunicarea este deficitară și multe din cele discutate acum se vor revizui sau anula în săptămânile următoare. Ar fi bine să te gândești deja la un alt loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu profesional. Prietenii îți vor fi alături, însă dialogurile cu aceștia obosesc. Selectează-ți prioritățile! Finalul săptămânii aduce informații secrete, prețioase legat de situația de la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă și ți-ar prinde bine odihna și o dietă de sezon.

Gemeni

Ești gânditor în această săptămână, cumva fiind orientat spre tine și sufletul tău. Chiar dacă se vor ivi șanse bune de a călători în ținuturi îndepărtate, de a dialoga cu oameni erudiți sau de a te implica în studii și cercetări, pare că îți este dificil să te racordezi la momentul acum și aici. Totodată, mentalitatea ta se modifică, gândurile sunt confuze și îți poate fi greu, uneori, să ții pasul cu cei din preajma ta. Relaxează-te, selectează și ocupă-te numai de priorități, iar la nevoie cere sprijinul celorlalți. Vei fi uimit câtă înțelegere și cât ajutor vei primi pe căi diferite, poate chiar neobișnuite. Relațiile profesionale sunt animate, mai ales cele cu șefii. Dezbateri profesionale de anvergură și răsturnări de situație în câmpul muncii. Se conturează etape profesionale noi. La finalul săptămânii, provocările apar dinspre prieteni. Situații controversate, vești interesante și propuneri de colaborare deosebite.

Rac

Este nevoie să te ocupi de cheltuieli, de achitarea facturilor și poate chiar de relațiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile descoperirea unor erori financiare serioase, întâzierea sau amânarea unor  plăți. Se recomandă prudență, discernământ și răbdare pentru a rezolva tot ce ține de bani, bunuri, investiții, documente, moșteniri, partaje. Final de etapă de câștig de la și prin alții. Se poate finaliza o colaborare sau se poate anula un sprijin material pe care îl primeai de la cineva apropiat. De aici apar o serie de gânduri, de planuri noi, posibil chiar să te orientezi spre alți oameni care te pot ajuta în vreun fel. Călătoriile îndepărtate și dialogurile cu persoane străine sunt frecvente mai ales în a doua parte a săptămânii. Șefi și oficialități în preajmă. Se conturează abordarea unei noi filozofii de viață. Foarte bine văzut și susținut ești de către persoanele importante din mediul socio-profesional înc are activezi. Totuși, fii prudent!

Leu  

O săptămână dinamică, în care vei revizui multe planuri și relații. Revin în atenție conflictele din segmentul profesional, în mod special cele cu femeile-șef. Bizarul domnește la locul de muncă și în relațiile profesionale, de aceea fii prudent și ține cont de faptul că nu este ceea ce pare la prima vedere. Se încheie o etapă importantă în plan partenerial, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre o colaborare. Mărul discordiei din această săptămână o reprezintă banii și bunurile comune cu alții. Primești bani, sprijin material considerabil, dar și cheltuielile vor fi pe măsură. A doua parte a săptămânii aduce călătorii îndepărtate și dialoguri fructuoase cu ceilalți. Calm, răbdare, încredere în propriile forțe și lasă-te purtat de valul evenimentelor! În weekend relaxează-te cu o lectură bună, vizionează un film sau studiază o temă utilă în plan socio-profeisonal.

Fecioara

Este clar că la serviciu există animozități și nereguli ce nu merită tolerate în continuare. Se închid etape, se pregătesc încet și discret altele. Acum participi clar la finalizarea unei etape profesionale, fie că finalizezi o sarcină, un proiect important, fie că se schimbă pe neașteptate condițiile de muncă și de aici și salarizarea. Se recomandă prudență, întrucât în umbră se țes schimbări surprinzătoare care te vor destabiliza la un moment dat. Este posibil ca un prieten bun să te avertizeze serios asupra unor decizii luate de curând și asupra unor acțiuni pe care le desfășori, însă tendința păguboasă de a respinge tot ce vine din partea altora este accentuată. Retrage-te din forfota cotidiană și gândește-te pe îndelete. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Se conturează o etapă financiară interesantă împreună cu alții. Posibile câștiguri neașteptate!

Balanța

Foarte importante sunt în această săptămână relațiile sentimentale. Relațiile cu cei dragi își vor schimba dinamica, poate nu așa cum ai dori tu. La prima vedere ceva trebuie schimbat, fie în atitudinea ta față de iubire și implicațiile ei, fie față de persoana iubită sau de copii. Relațiile cu generațiile mai tinere sunt surprinzătoare, anoste pe alocuri și de neînțeles. Răbdare, calm, prudență! La serviciu sunt multe de făcut, dar sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine să ceri sprijinul colegilor și să rezolvi prioritățile. Relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri au nevoie de revizuiri. Ar fi bine să te detașezi, fără resentimente, de oamenii și situațiile care te obosesc sau în care, pur și simplu, simți că nu îți mai este locul. Se deschide o nouă etapă profesională, în câmpul muncii. La sfârșitul săptămânii este rost de activități comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Comunicarea este deficitară. Prudență!

Scorpion

O săptămână remarcabilă la capitolul familie, relații cu neamurile, treburi gospodărești. Se conturează un final de etapă familială, fie prin modificarea concepțiilor tale privitoare la familie, la relațiile cu neamurile, fie ai șanse să rezolvi chestiuni patrimoniale care trenează demult. Sunt posibile răsturnări de situație și de aici, lucrurile să iasă total altfel decât ți-ai dorit tu. Prudență, răbdare, toleranță și încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem! Persoana iubită și copiii, ba chiar și unii prieteni apropiați îți vor fi alături, beneficiind din plin de afecțiunea și sprijinul lor. Se conturează o nouă etapă sentimentală, deci este posibilă o nouă idilă. A doua parte a săptămânii aduce multă muncă, atât acasă, cât și la serviciu. Rezolvă prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Finalul săptămânii te predispune la întâlniri și dialoguri cu multă lume.

Săgetător  

Situații interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Vrei nu vrei, te vei desprinde de unii din varii motive. Dialogurile cu ceilalți sunt deosebite, atât prin natura subiectelor discutate, cât și prin controversele care vor apărea din te miri ce. Ar fi bine să vorbești puțin, strictul necesar, evitând să divulgi planurile tale personale. Unii te pot înțelege greșit, pentru că există probleme de comunicare. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales cele pentru a rezolva chestiuni profesionale. Dialogurile cu membrii familiei și activitățile comune cu aceștia reprezintă o altă temă importantă. Pentru că ești foarte ocupat cu îndatoririle tale profesionale sau cu distracțiile și aventurile, există riscul să-i neglijezi pe cei dragi sau să ignori urgențele de acasă. În plan domestic se deschide o nouă etapă. Controverse sentimentale în weekend. Evită frivolitățile și excesele de orice fel!

Capricorn

O săptămână cu multe cheltuieli, dar sunt șanse să primești bani, o primă sau favoruri substanțiale dinspre locul de muncă. Pot reveni în atenție achitarea unor facturi vechi, reglarea unor datorii vechi și planurile de investiții, gândite mai demult. Ar fi bine să te rezumi la strictul necesar în privința cheltuielilor, să achiți datoriile aflate deja pe rol și să nu faci, deocamdată, niciun fel de cumpărătură nouă de anvergură. Sunt șanse de erori financiare greu de remediat. Multe dialoguri și călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, profesionale sau pentru a vizita prieteni și rude dragi. Se vor contura noutăți în planul relațiilor apropiate. A doua parte a săptămânii accentuează treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. este bine să te ocupi mai mult de casă și familie. Weekend-ul este potrivit activităților gospodărești și relaționării cu membrii familiei și cu neamurile.

Vărsător

O săptămână importantă, pentru că energia astrală te ajută să închei capitole de viață și să deschizi altele. Ocupă-te pe îndelete de sufletul tău, stai de vorbă cu tine însuti și stabilește-ți obiective pe termen lung. Este vremea marilor schimbări și nimic nu va mai fi ca înainte. Începând de la concepțiile, ideile, planurile ticluite mai demult și până la toate tipurile de relații în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă și pot reveni afecțiuni vechi. Rezervă momente pentru odihnă și pentru plimbări ușoare în aer liber. Cheltuieli cotidiene, revizuiri financiare, posibil primirea unor sume de bani restante de la serviciu. Se conturează o etapă financiară nouă în planul câștigurilor din munca proprie. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu anturajul apropiat și călătoriile pe distanțe scurte. La sfârșitul săptămânii vei fi înconjurat de prieteni deosebiți. Momente excepționale pentru dialog constructiv și pentru a afla informații utile.

Pești

În prima parte a săptămânii ai nevoie de odihnă și activități ușoare, de rutină. Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorba despre revenirea unor afecțiuni vechi, cu aspecte cronice. Fii prudent, îngrijește-te corespunzător și ai încredere că vei depăși totul cu bine. Informațiile obținute pe căi neobișnuite vor fi uimitoare, iar unele chiar bizare. Notează într-un jurnal orice idee sau cuvânt care rezonează cumva în sufletul tău și la momentul potrivit cu siguranță îți va fi util. Dacă observi că lucrurile nu ies cum dorești tu, lasă-te purtat acum de valul vieții. Te va duce exact unde și cum îți este ție de folos. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine. Se conturează o nouă etapă de viață. Cheltuieli cotidiene și favoruri din partea celorlalți. În weekend te poți delecta cu activități culturale, dar și cu niscai cumpărături dragi sufletului tău.

 

Categorii Lifestyle