Horoscopul săptămânii. Ce ne rezervă astrele pentru perioada 19-25 aprilie 2021

Află tot ce îți rezervă astrele în săptămâna care începe. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru fiecare zodie.

Berbec

Foarte importante sunt în această săptămână relațiile sentimentale. Relațiile cu cei dragi își vor schimba dinamica, poate nu așa cum ai dori tu. La prima vedere ceva trebuie schimbat, fie în atitudinea ta față de iubire și implicațiile ei, fie față de persoana iubită sau de copii. Relațiile cu generațiile mai tinere sunt surprinzătoare, anoste pe alocuri și de neînțeles. Răbdare, calm, prudență! Membrii familiei și treburile gospodărești te solicită din plin. La serviciu sunt multe de făcut, iar sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine să ceri sprijinul colegilor și să rezolvi prioritățile. Detașează-te, fără resentimente, de oamenii și situațiile care te obosesc sau în care, pur și simplu, simți că nu îți mai este locul. Finalul săptămânii este potrivit activităților de rutină și dialogurilor amicale cu cei dragi.

Taur  

O săptămână remarcabilă la capitolul familie, relații cu neamurile, treburi gospodărești. Se conturează un final de etapă familială, fie prin modificarea concepțiilor tale privitoare la familie, la relațiile cu neamurile, fie ai șanse să rezolvi chestiuni patrimoniale care trenează demult. Sunt posibile răsturnări de situație și de aici, lucrurile să iasă total altfel decât ți-ai dorit tu. Prudență, răbdare, toleranță și încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem! Persoana iubită și copiii, ba chiar și unii prieteni apropiați îți vor fi alături, beneficiind din plin de afecțiunea și sprijinul lor. A doua parte a săptămânii aduce multă muncă, atât acasă, cât și la serviciu. Rezolvă prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă. În weekend delectează-te cu artele, fie lecturând cărți deosebite, fie vizionând filme de top.

Gemeni  

Situații interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Vrei nu vrei, te vei desprinde de unii din varii motive. Dialogurile cu ceilalți sunt deosebite, atât prin natura subiectelor discutate, cât și prin controversele care vor apărea din te miri ce. Ar fi bine să vorbești puțin, strictul necesar, evitând să divulgi planurile tale personale. Unii te pot înțelege greșit, pentru că există probleme de comunicare. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, mai ales cele pentru a rezolva chestiuni profesionale. Prudență la serviciu, deoarece în umbră există conflicte majore. Dialogurile cu membrii familiei și activitățile comune cu aceștia reprezintă o altă temă importantă. Pentru că ești foarte ocupat cu îndatoririle tale profesionale există riscul să-i neglijezi pe cei dragi sau să ignori urgențele de acasă. La sfârșitul săptămânii, retrage-te în liniștea și confortul casei.

Rac

O săptămână cu multe cheltuieli, dar sunt șanse să primești bani, o primă sau favoruri substanțiale dinspre locul de muncă. Pot reveni în atenție achitarea unor facturi, reglarea unor datorii vechi și planurile de investiții, gândite mai demult. Ar fi bine să te rezumi la strictul necesar în privința cheltuielilor, să achiți datoriile aflate deja pe rol și să nu faci, deocamdată, niciun fel de cumpărătură nouă de anvergură. Sunt șanse de erori financiare greu de remediat. Multe dialoguri și călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale, profesionale sau pentru a vizita prieteni și rude dragi. A doua parte a săptămânii accentuează treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. În weekend se conturează întâlniri agreabile cu prietenii sau cu neamurile.

Leu  

În prima parte a săptămânii ai nevoie de odihnă și activități ușoare, de rutină. Sănătatea este vulnerabilă, fiind vorba despre revenirea unor afecțiuni vechi, cu aspecte cronice. Fii prudent, îngrijește-te corespunzător și ai încredere că vei depăși totul cu bine. Informațiile obținute pe căi neobișnuite vor fi uimitoare, iar unele chiar bizare. Notează într-un jurnal orice idee sau cuvânt care rezonează cumva în sufletul tău, pentru că la momentul potrivit, cu siguranță îți va fi util. Dacă observi că lucrurile nu ies cum dorești tu, lasă-te purtat acum de valul vieții. Te va duce exact unde și cum îți este ție de folos. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine. Cheltuieli cotidiene și favoruri din partea celorlalți. Pentru finalul săptămânii, astrele îți recomandă activități specifice unui hobby și întâlniri cu prietenii.

Fecioara

O săptămână importantă, pentru că energia astrală te ajută să închei capitole de viață și să deschizi altele. Ocupă-te pe îndelete de sufletul tău, stai de vorbă cu tine însuti și stabilește-ți obiective pe termen lung. Este vremea marilor schimbări și nimic nu va mai fi ca înainte. Începând de la concepțiile, ideile, planurile ticluite mai demult și până la toate tipurile de relații în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă și pot reveni afecțiuni vechi. Este bine să te desprinzi de unii prietenii și de unele persoane din mediul profesional care te tot pun în situații incomode. Cheltuieli cotidiene, revizuiri financiare, posibil primirea unor sume de bani restante de la serviciu. Perioadă favorabilă introspecției și odihnei. Zilele weekend-ului folosește-le pentru trasarea unor acțiuni viitoare personale și profesionale.

Balanța

Relațiile cu prietenii sunt amestecate, dar clar este că unele dintre acestea se vor sfârși fără echivoc. Sunt șanse mari de a finaliza un proiect profesional și diverse activități comune cu prietenii, cu susținătorii din segmentul socio-profesional. Este bine să fii precaut și să urmărești atent firul evenimentelor. Relațiile cu șefii și autoritățile devin conflictuale. Lasă discuțiile ample și luarea deciziilor cu efect pe termen lung pentru alte zile. Emoțiile te pot copleși și de aici sănătatea are de suferit. Organizează-ți treburile astfel încât să ai suficient timp pentru odihnă și dialog cu cei dragi. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori dificil de ameliorat. Relaxarea în natură, somnul suficient, o dietă de sezon te ajută mult și bine. La sfârșitul săptămânii, rezervă momente și pentru a-ți trasa noi planuri de viitor.

Scorpion

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Se preconizează schimbări importante, atât în ceea ce privește condițiile de muncă, activitatea profesională propriu-zisă, cât și salarizarea aferentă muncii depuse. Întâlniri cu persoane oficiale, cu șefi, aflarea unor informații deosebite legate de mersul lucrurilor la serviciu. Răsturnările de situație pot fi uimitoare, dar totuși nu este ceea ce pare. Prudență, discreție, calm, răbdare! Comunicarea este deficitară și multe din cele discutate acum se vor revizui sau anula în săptămânile următoare. Ar fi bine să te gândești deja la un alt loc de muncă, poate chiar într-un alt domeniu profesional. Prietenii îți vor fi alături, însă dialogurile cu aceștia obosesc. Selectează-ți prioritățile! Retrage-te în locuri dragi sufletului tău la finalul săptămânii și analizează, pe îndelete ultimele evenimente în care ai fost implicat.

Săgetător

Ești gânditor în această săptămână, cumva fiind orientat spre tine și sufletul tău. Chiar dacă se vor ivi șanse bune de a călători în ținuturi îndepărtate, de a dialoga cu oameni erudiți sau de a te implica în studii și cercetări, pare că îți este dificil să te racordezi la momentul acum și aici. Pentru că mentalitatea ta se modifică, gândurile sunt confuze și îți poate fi greu, uneori, să ții pasul cu cei din preajma ta. Relaxează-te, selectează și ocupă-te numai de priorități, iar la nevoie cere sprijinul celorlalți. Vei fi uimit câtă înțelegere și cât ajutor vei primi pe căi diferite, poate chiar neobișnuite. Relațiile profesionale sunt animate, mai ales cele cu șefii. Dezbateri profesionale de anvergură și răsturnări de situație în câmpul muncii. Fii rezervat în privința formulării concluziilor legate de noi direcții profesionale. În weekend, ar fi bine să te întâlnești cu prietenii sau să lucrezi la un proiect personal.

Capricorn

Este nevoie să te ocupi de cheltuieli, de achitarea facturilor și poate chiar de relațiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile descoperirea unor erori financiare serioase, întârzierea sau amânarea unor plăți. Se recomandă prudență, discernământ și răbdare pentru a rezolva tot ce ține de bani, bunuri, investiții, documente. Final de etapă de câștig de la și prin alții. Se poate finaliza o colaborare sau se poate anula un sprijin material pe care îl primeai de la cineva apropiat. De aici apar o serie de gânduri, de planuri noi, posibil chiar să te orientezi spre alți oameni care te pot ajuta în vreun fel. Călătoriile îndepărtate și dialogurile cu persoane străine sunt frecvente mai ales în a doua parte a săptămânii. Șefi și oficialități în preajmă. La sfârșitul săptămânii este posibil să primești invitații la reuniuni familiale. Onorează-le cu drag!

Vărsător

O săptămână dinamică, în care vei revizui multe planuri și relații. Revin în atenție conflictele din segmentul profesional, însă de această dată în mod deschis. Bizarul domnește la locul de muncă și în relațiile profesionale, de aceea fii prudent și ține cont de faptul că nu este ceea ce pare la prima vedere. Se încheie o etapă importantă în plan partenerial, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre o colaborare. Mărul discordiei din această săptămână este reprezentat și de banii și de bunurile comune cu alții, și de forfota din mediul domestic și familial. Acasă, în familie trebuie să concentrezi multe eforturi, timp și bani. Primești sprijin material considerabil, dar și cheltuielile vor fi pe măsură. A doua parte a săptămânii aduce călătorii îndepărtate și dialoguri fructuoase cu ceilalți. Calm, răbdare, încredere în propriile forțe și lasă-te purtat de valul evenimentelor! În weekend este rost de întâlniri cu persoane erudite și de călătorii spirituale.

Pești

Este clar că la serviciu există animozități, nereguli ce nu merită tolerate în continuare. Se conturează un final de etapă profesională, fie că finalizezi o sarcină, un proiect important, fie că se schimbă pe neașteptate condițiile de muncă și de aici și salarizarea. Se recomandă prudență, întrucât se vor evidenția în mod deschis, tot felul de conflicte surprinzătoare, țesute cu grijă de către colegi și subalterni. Este posibil ca un prieten bun să te avertizeze serios asupra unor decizii luate de curând și asupra unor acțiuni pe care le desfășori fără rost. Însă, tendința păguboasă de a te lăsa dus de valul iluziilor că totul va fi bine fără prea mult efort, ar trebuie să o conștientizezi și să iei măsuri drastice și în mod rapid. Retrage-te din forfota cotidianță și gândește-te pe îndelete. La finalul săptămânii se conturează dialoguri și acțiuni parteneriale, plus cheltuieli comune cu alții.

Categorii Lifestyle