Horoscopul săptămânii. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 22-28 februarie 2021

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii pentru săptămâna care urmează.

Berbec

Căminul, locul natal şi părinţii, neamurile sunt preocupările importante din această săptămână. În aceste zone sunt posibile răsturnări de situaţie, decizii majore sau schimb de opinii pe tonuri ridicate. Pe de altă parte, vor intra în sferat ta de interes, de acum încolo, planurile de călătorii sau de studii pe termen scurt. Se animă mult relațiile cu anturajul apropiat și întâlnirile cu prietenii. Multe dialoguri, schimb de opinii, informații surprinzătoare, dar benefice. Relaxează-te cu un hobby, pentru că ai multe de făcut și acasă și la serviciu, fiind nevoie să te și odihnești din când în când. Relațiile colegiale sunt amestecate, deci fii prudent. Se conturează un final de etapă atât în privința muncii, cât și a sănătății.

Taur

Se pare că vei excela la capitolul comunicare în această săptămână. Va fi un adevărat spectacol de artificii în preajma ta și vei atrage mulți admiratori. Planurile de călătorii sau de studii sunt la mare căutare și chiar ai nevoie fie să pleci pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale, fie pentru a studia ceva necesar în domeniul profesional în care activezi. Atenţie la cuvinte şi gânduri, deoarece forţa de realizare a dorinţelor şi viselor este destul de mare! Relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești te solicită mult la mijlocul săptămânii și bine ar fi să fii prezent și implicat. Distracții, aventuri, abordarea unui hobby. La finalul săptămânii se va contura un final în plan amoros. O relație sentimentale fie se consolidează dacă are baza corecte, fie se destramă fără echivoc. Bătăi de cap datorate copiilor.

Gemeni

Capitolul financiar cunoaşte turnuri spectaculoase în această săptămână. Se pot soluţiona situaţii ce stagnează de mult. Cadourile şi recompensele băneşti sunt şi ele prezente. Atenţie la tot ce se petrece în acest sector, deoarece apar informații noi atât în ceea ce privește sursele tale de venit, cât și schimbarea condițiilor de muncă! Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distațe scurte pentru a rezolva diverse, dar și vizite agreabile la persoane dragi și de încredere. Fii scump la vorbă și precaut în gesturi. Ocupă-te și de treburile gospodărești, pentru că membrii familiei au nevoie de sprijinul tău material, moral sau emoțional. Se închide un capitol domestic, putând fi vorba despre finalizarea, cu succes, a unor treburi gospodărești, revizuirea unor relații cu membrii familiei și cu neamurile.

Rac

Personalitatea ta se schimbă mult în această săptămână. Ești luminos şi vorbești cu mult farmec. Razele astrelor îți ating în chip minunat gândurile. Întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt foarte interesante, chiar cu note spectaculoase. Stările interioare fluctuează mult, recomandabilă fiind tăcerea şi retragerea din mijlocul celorlalţi. Sunt posibile mici noroace la bani şi cadouri. Imaginea ta în printre prieteni este destul de încercată. Este probabilă finalizarea unor relații care, fie te-au necăjit prea mult, fie nu mai au niciun rost în viața ta de acum. Spre sfârşitul săptămânii îți revii, te vei simți bine, devenind o adevărată încântare pentru anturaj. Multe dialoguri cu apropiații și călătorii pe distanțe scurte..

Leu

Sufletul tău are nevoie de odihnă și răsfăț în această săptămână. Gândurile tăinuite, visele premonitorii şi presentimentele vor face parte din programul cotidian. Pe de altă parte, cariera profesională şi imaginea ta în societate sunt în bătaia razelor astrale. Prietenii îți sunt în preajmă. Anumite probleme de sănătate se repun în discuţie. Organismul tău este destul de încercat. La sfârşitul săptămânii, recomandabile sunt activităţile de rutină, cele care presupun puţin efort fizic. Forţa protectoare divină o vei simţi discret, dar suficient de puternic. Atenţie la toate informaţiile primite: sunt foarte importante pentru viitor! Din perspectiva financiară se conturează un final de câștig din munca desfășurată la un loc de muncă.

Fecioară

Foarte interesante și provocatoare sunt, în această săptămână, relațiile cu prietenii. Sunt posibile prietenii noi sau altele vechi să dispară din sfera ta de interes. Astfel discuţiile, întâlnirile cu aceştia se pot dovedi utile pe termen lung. Și domeniile spirituale îți vor atrage atenția și eforturile, dar nu forța nota. Cariera profesională şi imaginea ta în societate primesc raze astrale accentuate, benefice. Sunt șanse de promovare profesională, dar nu atât de spectaculoase pe cât ți-ai dori. Spre sfârşitul săptămânii, te vei bucura pe îndelete de întâlniri agreabile cu prietenii. Atenţie la sfaturi, îndemnuri sau cuvinte spuse într-o doară: chiar sunt de folos! Este vremea să-ți remodelezi personalitatea și să spui: punct și de la capăt!

Balanță

Ești foarte atent la imaginea ta în societate şi la felul în care apari la locul de muncă. Sunt posibile răsturnări de situaţie minunate. Unele aspecte se vor rezolva, vor dispărea, iar altele noi, benefice se întrezăresc la orizont. Și domeniul financiar se va modifica în urma schimbărilor profesionale. Pe de altă parte, dorinţa de elevare sufletească este destul de accentuată. Lecturarea unei cărţi spirituale, meditaţia în natură sau plimbările în aer liber sunt bine venite. La sfârşitul săptămânii, ai nevoie de odihnă și plimbări în aer liber. Sănătatea devine vulnerabilă și chiar poți avea nevoie de odihnă conștientă, dar și de sfaturile medicilor. În plan profesional se vor vedea clar secvențe din conflictele mocnite de multă vreme.

Scorpion

Rafinarea sufletului va fi cea mai importantă dorinţă în această săptămână. Astrele îți trimit influxuri speciale pentru a-ți deschide mentalul spre noi filozofii de viață. Planurile de călătorii sau de studii pot cunoaşte răsturnări de situaţie spectaculoase. Însă, ceva neplăceri pot apărea de la banii și bunurile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii. Prudență și răbdare! Atenţie la locul de muncă, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile! Discuții aprinse și reluarea unor activități profesionale mai vechi. În ultimele zile ale săptămânii, recomandabile sunt plimbările în aer liber, lecturarea cărţilor spirituale, odihna, dar mai ales detaşarea de cotidian. Final de capitol în unele relații cu prietenii și cu protectorii din sfera muncii.

Săgetător

Săptămâna debutează cu aspecte financiare curente, de tipul, achitarea datoriilor. Relațiile cu instituțiile financiare sunt de asemenea, de luat în calcul, deoarece sunt șanse să lămurești situații financiare vechi. Este posibil să cheltuiești pentru membrii familiei sau pentru utilitățile casei. Relațiile cu străinătatea se vor evidenția prin dialoguri cu persoane străine sau chiar poți călători la propriu, în funcție de nevoi. Pe de altă parte, este probabil să te implici în diverse secvențe de învățare, utile obținere unor competențe profesionale la locul de muncă. Sfârșitul săptămânii aduce multă animaţie în sfera socială. Vei fi nevoit să faci faţa unui şir prelungit de discuţii sau întâlniri sociale. Se va încheia o etapă socio-profesională, ceva legat de poziția ta în cadrul unui colectiv de muncă sau de statutul tău social. Prudență și evită escaladarea conflictelor!

Vărsător  

Începutul săptămânii îți aduce multă animaţie la locul de muncă. Sunt posibile situaţii dinamice. Sănătatea necesită o atenţie deosebită. Relaţiile parteneriale vor lua turnuri deosebite, dar favorabile pe termen lung. Sfaturile sau sprijinul dorit de la ceilalți, mai ales de la partenerul de viață sau de la colaboratori se vor contura în chip minunat. Dar, fii înțelegător, pentru că ceilalți au și alte preocupări. Cheltuieli pe taxe, facturi, servicii comune cu alții. Sunt posibile rezolvări financiare, cadouri sau recompense de la autori necunoscuţi. Relaxează-te și ai încredere în curgerea firească a evenimentelor vieții cotidiene. Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții. De asemenea, sunt zile bune și pentru a lămuri aspecte legate de moșteniri, partaje, venituri din colaborări. Evită investițiile pe termen lung în aceste zile!

Capricorn

Relaţiile parteneriale îți pot aduce, multe surprize în această săptămână. Sunt interesante, dinamice cu multe elemente noi. Unele relaţii se pot destrăma, iar altele noi apar la orizont. Totodată vor apărea cheltuieli comune cu alții și demersuri necesare vânzării sau achiziționării unor bunuri patrimoniale. Pe de altă parte, sunt posibile și călătorii îndepărtate, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, dar și implicarea în studii și documentare necesare în domeniul profesional, în speță la locul de muncă. Se conturează schimbări în filozofia ta de viață și în abordarea situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Prudență și discernământ în tot ce faci și ce decizi, deoarece dorințele tale de acum, exprimate clar, se vor materializa la momentul potrivit. În weekend, relaxează-te cu activități culturale împreună cu cei dragi.

Pești

Primele zile ale săptămânii îți aduc alături persoana iubită și copiii. Sunt momente bune pentru a te ocupa de hobby-uri, de activități culturale și de a te pierde în visarea cu ochii deschiși, meditând în tihnă la realizarea visurilor tale personale. Posibil să visezi să te îndrăgostești, să faci glume pe seama altora, însă noroc că astrele te protejează. La locul de muncă îți vei demonstra talentele și experiența acumulată, dar ar fi bine să le faci cu prudență. Unii colegi pot interpreta greșit intențiile tale bune. Sănătatea îți poate da de furcă, deci implică-te numai în activitățile care te privesc și necesită eforturi moderate. Relațiile parteneriale sunt dinamice și bine ar fi să te alături partenerului de viață sau colaboratorilor în activitățile comune. Final clar în relațiile parteneriale, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie despre o colaborare veche.

 

Categorii Lifestyle