Horoscopul lunii MAI, by Neti Sandu

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii mai 2018, realizat de Neti Sandu.

BERBEC

Se anunță o perioadă mai bănoasă și cu oferte de lucru, poate și în colaborare. O să vă lărgiți cercul de prieteni și veți ieși pe la mondenități să mai “condimentați” un pic timpul petrecut în sfera serviciului.

TAUR

Pot apărea schimbări spectaculoase la voi, așa încât fiți pe fază să faceți față provocărilor care să vă taie răsuflarea! Se poate să vă îndrăgostiți lulea, ori să vă căsătoriți sau să dați lovitura în afaceri!

GEMENI

Vă-ncărcați frumos din punct de vedere energetic, probabil și spiritual, că ați găsit niște activități potrivite cu starea voastră interioară, ori poate v-a “picat” cu tronc cineva! Puteți câștiga ușor banii, dar aveți grijă de sănătate.

RAC

Pot fi niște schimbări, cu totul neașteptate și să trebuiască să luați rapid decizii ca să salvați un parteneriat fie el de afaceri, sau de natură conjugală. Sporesc șansele de bani în cea de-a doua parte a lunii.

LEU

Se poate să munciți mai mult decât de obicei și să vă luptați pentru fiecare drept, pe care, oricum, îl aveați ca să consolidați un statut. În dragoste o să vă fie mai greu să vă ascundeți geloziile, dar poate faceți un mic efort!

FECIOARĂ

Poate vă faceți planuri de călătorie, de vacanță, pot fi ceva deplasări și în scop profesional și care să vă aducă beneficii. O intrigă amoroasă vă poate da viața peste cap, dacă vă lăsați pradă unor iluzii. Fiți cu capul pe umeri!

BALANȚĂ

Se poate să intrați într-o rundă de negocieri la serviciu și să obțineți ce v-ați propus, să semnați un contract. Relația sentimentală va intra pe un alt făgaș, iar unul dintre voi vă puteți întâlni sufletul-pereche!

SCORPION

E posibil să urmați niște cursuri, să dați niște teste, examene, să vă asigurați niște bani, în plus, la salariu. În cuplu, survin niște aspecte care vă obligă să luați decizii care să păstreze armonia în relație.

SĂGETĂTOR

Se poate să încheiați o formă de colaborare și să-ncepeți alta, ca să vă asigurați o continuitate financiară, să nu rămâneți “în pană” de bani. În dragoste, o să dați dovadă de sinceritate și o să fiți fideli ființei iubite.

CAPRICORN

Poate faceți niște achizitii valoroase, ca să le împliniți o dorință alor voștri, și o să încercați să fiți chibzuiți cu banii. O problemă de sănătate vă poate lua prin surprindere, dar la fel de repede să vă și treacă.

VĂRSĂTOR

O sa intrați în priză c-aveți multe de rezolvat și în ritm alert, contra cronometru, atât la serviciu, cât și acasă, mai ales în a doua parte a lunii. Ce vă salvează este starea de fascinație, c-o să fiți îndrăgostiți!

PEȘTI

O să jonglati cu niște bani ca să acoperiți niște cheltuieli neprevăzute și-o să echilibrați balanța. Se pare c-o să investiți niște bani și în casă și în biletele de vacanță, să plecați la odihnă și la distracție la vară.

Nu rata HOROSCOPUL lunii viitoare realizat de Neti Sandu!