Horoscop Neti Sandu. Previziunile lunii octombrie

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principalele previziuni din horoscopul lunii octombrie 2018, realizat de Neti Sandu.

BALANȚĂ

O să recuperați banii de pe unde au fost împărțiți și o să vă străduiți să țineți în frâu cheltuielile, să nu vă dezechilibrați din punct de vedere financiar. În dragoste, puteți face primul pas spre o relație sau o împăcare.

SCORPION

Se poate să-ncheiați un contract și să vă reglați partea financiară, lichidați un credit, faceți o refinanțare, găsiți sponsori pentru proiectele voastre. La capitolul sănătate, sunt câteva restanțe. Aveți grijă!

SĂGETĂTOR

O să faceți drumuri c-aveți o groază de lucruri de finalizat și niște oameni depind de voi. O să vă implicați probabil într-o activitate care o să aducă bani și notorietate. Sunt ceva probleme de sănătate care cer un control amănunțit, deloc de neglijat.

CAPRICORN

Se pare că o să revizuiți un parteneriat de afaceri, să-l faceți să fie pe calapodul vostru, să mai luați și o colaborare ca să vă umpleți contul bancar. În rest, e bine să vă mai ocupați și de voi, să ieșiți pe la mondenități, să fiți și mai sociabili.

VĂRSĂTOR

O să prindeți o a doua șansă de a face o investiție serioasă, poate vă luați casă, mașină, apare o promovare la serviciu și o să primiți titluri, bani și alte recompense. În relația cu partenerul de cuplu, ar fi bine să eliminați tensiunile și gelozia.

PEȘTI

Intuiția vă spune cum să faceți rost de bani. Să luați tot ce vă trebuie pentru ai voștri și s-aveți buget și pentru plimbările prin țară sau în străinătate. Sfera sănătății are accente ascuțite până în noiembrie și de făcut un control medical.

BERBEC

Poate o să acceptați un extra job și o să luați bani mai mulți, o să puteți plăti o călătorie, să plecați în excursii în weekenduri. Organismul vostru are nevoie de un supliment de vitamine și minerale pentru un tonus bun. Relația cu partenerul de suflet are și ea nevoie de ajutor.

TAUR

O să vi se facă în sfârșit dreptate și o să primiți bani, bunuri și niște beneficii care vă fuseseră refuzate, relația de cuplu traversează o perioadă de recalibrare și o să comunicați mult mai bine. O nouă apariție în peisaj pentru cei singuri.

GEMENI

O să aveți mult de lucru, și la serviciu și acasă, și trebuie să vă îngrijiți și de voi și de familie, să fie toată lumea sănătoasă. În dragoste, o nouă provocare, chiar o căsătorie.

RAC

Poate vă vindeți casa, vă mutați, reamenajați interiorul, faceți cumva să aveți mai mult spațiu. Se anunță cheltuieli mari, dar o să apelați la economii. Relația sentimentală se rescrie pe alocuri și dați refresh.

LEU

E bine să fiți mai diplomați în relațiile de serviciu, în afaceri, și să calculați fiecare pas. Ați putea obține un surplus financiar și o să vă asigurați banii pentru casă și familie. În dragoste, firea pasională vă poate crea unele neplăceri, la un moment dat.

FECIOARĂ

O să revizuiți niște acte, reglați situația și pe linie de învățământ, a copiiilor, eventual, dați restrat în afaceri. Relațiile cu rudele apropiate ar fi bine să fie reglate, să puneți umărul la aniversări, nunți, botezuri, să fiți uniți.

Categorii Lifestyle