Horoscop Neti Sandu. Previziunile lunii noiembrie 2018

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principalele previziuni din horoscopul lunii noiembrie 2018, realizat de Neti Sandu.

Scorpion

O să vă recuperați banii împrăștiați care-ncotro și o să puteți face rost de alții, dacă intervine o colaborare. Sfera sentimentală e activată puternic și vă puteți găsi sufletul pereche! Evitați scenele de gelozie!

Săgetător

Se dă startul într-o nouă aventură în viața profesională și poate vă pregătiți și de o căsnicie, să vă vindecați rănile de la cea anterioară. Saltul în carieră poate fi amețitor – să nu ratați startul.

Capricorn

Poate faceti un efort financiar să vă schimbați mașina, vor mai fi și alte cheltuieli legate de studii și de niște deplasări, dar una peste alta o să fie bine. În dragoste e cineva care vă vrea pentru totdeauna.

Vărsător

O să treceți în revistă contractele, să vedeți pe care le păstrați și la care ați putea renunța ca să nu vă irosiți toată energia. Se anunță mai mulți bani, dar și cheltuieli cât curprinde. Depărtați-vă relatia de cuplu de comentariile invidioșilor.

Pești

Se poate să câștigați niște bani care să v-ajute să puteți pleca de sărbători și să ieșiți mai des în lume! O să aveți mai mult curaj să faceți cunoștință cu cineva care să vă completeze frumos, sufletește, să fiți și mai fericiți.

Berbec

Or să dispară ca prin minune toate tensiunile dintre voi și ființa pe care o iubiți și vă puteți căsători. Se ivește o ocazie cu totul neașteptată să călătoriți, poate fi cadou, excursia! Bani ar avea de unde să aterizeze, fără preaviz.

Taur

O să negociați contracte banoase și vă puteți asigura un loc mai sus în ierarhia de la slujbă. Relația de cuplu se bucură de stabilitate, iar dacă n-aveți pe nimeni, nu e timpul pierdut. Îndrăzniți!

Gemeni

Foarte multe lucruri se vor schimba în bine, printre care relația sentimentală, c-o să apară ce vă trebuie! O s-aveți “magnet” la bani și o să atrageți niște sume importante. Totul e să nu-i cheltuiți cu frenezie.

Rac

O să vă bucurați de niște avantaje nesperate de bani, de atenția unor oameni care vă cam neglijau. Se poate să prindeți niște ocazii mai speciale să vizitați diverse locuri și să cunoașteți și persoana care vă poate fi companion în viață.

Leu

E nevoie de un plus de tact, diplomație în relația cu partenerul de cuplu și cu copiii, să nu sară scântei la tot pasul. Se poate să vă găsiți un job nou și să umpleți contul, să faceți un capital.

Fecioară

Intrați la cheltuială, dar o să vă alegeți cu bucurii și o să îi mulțumiți și pe ai voștri. Poate se ivește ocazia să vă luați o casă ori vă mutați la persoana cu care o să vă căsătoriți.

Balanță

Se descâlcesc tot felul de situații care v-au nemulțumit și cu banii și cu dragostea și o să respirați ușurați. Dacă o să aveți grijă și de sănătate, atunci o să fie totul în regulă și n-o să aveți de ce să vă mai plângeți.

Categorii Lifestyle