Horoscopul săptămânii 25 februarie – 4 martie

horoscop 25 februarie 4 martie hepta

Berbec

După o săptămână mai degrabă emoțională, se anunță zile mai liniștite. Faci un pas înapoi și reflectezi la ceea ce ți se întâmplă. Ba, mai mult, ești interesat de meditație și de yoga pentru a obține o stare pozitivă din toate punctele de vedere. Spre sfârșitul săptămânii e posibil să ai parte de câteva întâlniri cu oameni interesanți, în împrejurări interesante.

Taur

Te simți plin de energie și ești gata să dai tot ce poți pentru punerea în mișcare a unui proiect sau a unei idei. Răbdarea de care dai dovadă de obicei lucrează în favoarea ta, pentru că lucrurile se mișcă încet si sigur, cu succes. Ești dispus să-ți pui la bătaie farmecul pentru a obține ceea ce-ți dorești. Oportunitățile vin spre tine, dacă socializezi suficient.

Gemeni

E momentul să-i faci pe cei din jurul tău să-și dea seama de talentele și de calitățile tale. Ascultă-ți instinctul spre sfârșitul săptămânii și vei avea de câștigat, se va ivi o nouă oportunitate la care nu te-ai gândit până acum. Te vei lăsa impresioant de persoanele care au de împărtășit viziuni noi asupra vieții și experiențe inedite.

Rac

Dispoziția ta de a învăța lucruri noi, de a îmbrățișa idei și viziuni noi nu pot decât să lucreze în favoarea ta. Ești proactiv și implicat în proiectele de echipă, vei cunoaște oameni noi și vei deprinde abilități noi. Vei da frâu liber sentimentelor pentru o anumită persoană a cărei existență ai încercat s-o ignori până de curând.

Leu

Surprinzător, nu ești dispus să riști prea mult în această perioadă pentru a obține ceea ce-ți dorești. Preferi să mergi la sigur și să te mulțumești cu mai puțin. Totuși, lucrezi în continuare la dezvoltarea planurilor tale. Cauți compania celor din jur și ai parte de interacțiuni pline de afecțiune.

Fecioară

Concentrarea ta e pe cei din jurul tău și pe întărirea relațiilor cu ei. Îți place să faci parte dintr-o echipă și să contribui la bunăstarea generală. În plus, rezultatele cele mai bune vin din efortul mai multor persoane. Se întrevede și o călătorie spre mijlocul săptămânii. Dacă ești singură, poți întâlni pe cineva la muncă, la sala de sport sau în locurile pe care le frecventezi des.

Balanță

Trebuie să ai grijă de sănătatea ta, așa că un control amănunțit nu ar strica. Nu ceda tentației de a te trata singură, urmează sfaturile medicului. Te tentează și o vizită la salonul de înfrumusețare – un masaj, o tunsoare nouă sau haine noi ți-ar da o stare mult mai bună. Încearcă să ieși mai mult în lume, să cunoști oameni noi și fii cu ochii pe cei diferiți de tine.

Scorpion

E momentul să-țiscoți la lumină toate talentele și aptitudinile, modestia nu-ți face niciun serviciu în această perioadă. Dă frâu liber creativității și alocă timp pasiunilor tale, astfel vei descătușa energia negativă care te apasă. E posibil să ai o întâlnire aparte cu cineva cu care nu simți o conexiune de la bun început, dar cu care vei dezvolta o legătură strânsă pe parcurs. Știi cum se zice, contrastele se atrag.

Săgetător

Ai parte de o energie extra pe care o canalizezi către exercițiile fizice. Ai răbdare, totuși, că nu devii fit peste noapte, așa că, mai bine cere sfaturile unui antrenor personal pentru a ajunge mai repede acolo unde îți dorești. Pe lângă sport, ai grijă de tine: fă-ți o mâncare bună, citește, înconjoară-te de oameni interesanți și odihnește-te. În cazul în care ești pus în situația de a negocia o înțelegere, vei avea câștig de cauză datorită abilităților tale de comunicare.

Capricorn

Iei o pauză de la ritmul agitat al vieții pentru a-ți regla tonusul. Tensiunea pe care o resimte corpul tău poate fi înlăturată prin sport sau printr-o călătorie romantică alături de partener. Îi vei face o surpriză plăcută unui prieten sau unui membru din familie. Ești tentat să cheltuiești mult la cumpărături, dar o investiție isteață îți poate aduce mai multe beneficii.

Vărsător

Ești foarte intersat de aspectul casei tale, vrei să redecorezi, să renovezi. Spre sfârșitul săptămânii, ai parte de un plus de încredere în sine și, astfel, îi vei atrage pe cei din jur. Ești dornic de socializare și de o schimbare de look. Nimic radical, doar câteva detalii care să-ți dea un aer fresh sunt bine-venite.

Pești

Ești încântat de o mulțime de idei promițătoare pe care le împărtășești cu cei apropiați. Entuziasmul de care dai dovadă te ajută și în promovarea afacerii tale. Sunt favorizate întâlnirile cu vechii colegi de liceu sau cu prietenii din copilărie. Îți vei acorda mai multă atenție ție însuți și poți întâlni pe cineva nou la un proiect de voluntariat.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle