Home Style: Cu ce ne surprinde anul 2018?

Fie că este vorba despre culoarea anului,  fashion tips sau hairstyle, la începutul fiecărui an încercăm să găsim inspirație, să ne lăsăm ghidați de ceea ce este IN și să fim la curent cu tot  ce este nou și modern! Iar atunci când vine vorba de amenajarea și arhitectura casei, curiozitatea și interesul sunt și mai crescute.

Acestea fiind spuse, haideți să descoperim cum arată casa lui 2018!

Are personalitate

Ca și în domeniul modei, unde căutăm să ne exprimăm prin outfit-uri  cât mai autentice și în special cât mai diferite, exprimarea personalității nu lipsește nici atunci când vorbim despre decorarea casei. Am depășit vremurile în care casele urmau același model al decorului și cromaticii. Acum, ne dorim  să conturăm personalitatea locuinței noastre astfel încât să ne reprezinte și să ne simțim bine în ea. Interesul pentru obiectele de decor handmade sau vintage sunt un MUST atunci când vorbim de personalitatea casei noastre.

.

Este altfel

Avem acces la o mulțime de păreri, idei și modele interesante care să ne ajute să aducem casei noastre acel element care să o diferențieze și să îi ofere acel ceva.  Putem opta pentru un mix între conservarea detaliilor vechi ale locuinței cu obiecte noi, de mobilier. Acest design hibrid între vechi și nou este un element din ce în ce mai întâlnit în casele anului 2018, oferind un aspect tradițional, dar în același timp stylish.

Cu lumină

Luminozitatea este obligatorie. Se poartă, așadar, case cu pereți din sticlă sau cu geamuri cât mai mari. Dacă nu dispunem de un view excepțional, avem la dispoziție corpuri de iluminat cât mai interesante și diverse care să ofere casei un aspect cât mai luminos și mai puțin artificial.

Însă lucrul pe care este important să îl luăm în considerare atunci când vrem să ținem pasul cu tot ce e nou este faptul că orice schimbare sau ajustare ne dorim să facem locuinței în care trăim, trebuie să ni se potrivească, să rezoneze cu noi și să ne îndeplinească nevoile.

Sursă foto: apartamenttherapy.com

Categorii Lifestyle